Olen ollut hieman laiska näiden kirjoitteluiden kanssa. Paljon on tapahtunut viime rustaamisen jälkeen.

Aloitetaan nyt heti katkaisemalla huhuilta siivet, että kädessäni olisi todella paha purema vamma. Ei ole. Käsi pelailee ihan hyvin. Vähän lievää jännejäykkyyttä. Mutta sairausloma oli pitkä ammattini vuoksi; reikä kädessä ei saa mennä sörkkimään ihmisten suihin ja jos ei sormet taivu niin ei oikein pysty pitämään instrumenteista kiinni... No, se on nyt taakse jäänyttä elämää...

Hartsalla oli NAINEN, ihanainen Pörrö Turuust. Nyt sitten odotellaan saiko Hiippakunnan Sonni mitään aikaiseksi. Yritystä ei ainakaan puuttunut. Jos hyvin käy niin n. 9 vkon kuluttua pitäisi syntyä tulevia huikeita harrastuskoiria, joiden kanssa voi mennä myös missikisoihin (jos äitiinsä tulevat). Meinaan molemmat vanhemmat on sen verran tiukkoja ettei pennuistakaan pitäisi tulla mitään oman varjonsa pelkääjiä ; D

Esterin päivää vietettiin perjantaina. Essu sai aamulenkillä metsässä paimentaa pieniä suunnistavia sotapoikia. Typy oli tosi tomeraa!! Nautti kun sai puuhata oikein tosissaan. Illalla oltiin sitten tottiksessa ja sekin meni yllättävän hyvin.

Rocco sai uuden lelun; Robin Hoodista lasten kelluvan frisbeen. Hää sit sekoaa sen kanssa ihan tosissaan. Loikat on ihan mielipuolisia kun herra yrittää saada ilmasta kopin. Liikuntaa sekin, kait?

Ens sunnuntaina Haminan Missikisoissa on miulla hanskattavana neljä koiraa; Siiri neiti, Remu ja Rocco kengurut, sekä Ester, joka piiiitkän tauon jälkeen pääsee estraadille... Eniten jännittä isän ja pojan esitys, liekö siinä edes Pyhä Henki auttaa??? Tuntuvat olevan samanlaisia koheltajia molemmat. Eli jos ei sunnuntaiksi muuta puuhaa tule nauramaan Bastioniin, mie tarjoan (meinaan ne naurut)