Unohdin, kesädementia vaivaa, tankata Matolaatikon keskiviikkona. Sai jännittää pääseekö hakumetsästä kotiin vai ei. Oliva myös valjastanut ajoneuvopartion jäljestämään meitä JOS sattuisi niin ettei kotiin asti selvitä. Tietysti kännykkäkin oli hukassa, joten ei voinut edes yhteyttä ottaa.

Jäljestyspartio suoritti tehtävänsä loistavasti ja etsi miua ja Esteria pariin otteeseen välillä Lupinmäki 7-tienhaara. Oltiin kuitenkin Essun kanssa päästy kotiin....

Anyway, eilen sitten ajoin tankille. Ja kuinka ollakaan, pääsin hienosti perille, menovettä tankkiin tai pitäisikö sanoa juoksevaa kultaa (ainakin hinnasta päätellen) ja eikun liikenteeseen.

Mutta Matolaatikko ei startannut. Se oli vetänyt viimeiset höyryt edesmenneestä bensasta eikä suostunut starttaamaan. Vingutin ja vingutin mutta mitään ei tapahtunut. Soitin Arikalle, joka onneksi oli kotona ja suostui lähtemään hinaushommiin.

Mielenkiintoisia oli ihmisten ilmeet kun istua tönötin Matolaatikossa bensapumpun vieressä, enkä päästänyt muita tankille. Todella närkästyneitä ilmeitä kun en väistänyt. Ajattelin, että jos joku tulee sanomaan liian pitkästä tankilla olo ajasta niin sanon, että miulla on aina tapana tulla viettämään helteistä iltaa bensapumpun viereen.... Voisiko viehättävämpää ajanviettopaikkaa olla???

Omaksi onnekseen ihmiset tyytyivät vain mulkoilemaan... Pelailin siinä Arikkaa odotellessani kännykkäpasianssia... Tietysti hieman outo ajanviete ko. paikassa mutta so what?!

Arikka saapui aikanaan ja just ennen kuin hää saapui paikalle kokeilin startata vielä kerran ja Heureka! Matolaatikko lähti käyntiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soitin Arikalle, ettei tarvitse tulla mutta hän oli jo "naapurissa" joten kävimme sitten kaffeella...

En ehkä enää jätä tankkaamista ihan näin viimetippaan. Tai en ainakaan soita ihan heti apua vaan pelaan pokkana (jollei kännykkä hukassa) muutaman erän pasianssia ja yritän uudelleen... Lievästi kyllä  huvitti kunmuut tankkaajat varmaan luulivat, että oikeasti jumitin tahallani tankilla kun auto sitten kiltisti starttasi...

Ei näkynyt tekstaripalstalla ainakaan vielä noottia....