Kaikkihan tietävät, että Mummolassa koirilla on turhankin hyvät oltavat... Makaavat pehmeällä ja syövät hyvää.

Roccolla on ollut menossa joku vaihe, ettei sapuska oikein maistu. Liekö kuumankostea sää pistänyt ruokahalun minimille?

No, tänä aamuna Mummo toi Herralle ja Hidalgolle ruokakupin täynnä nappuloita + pakolliset ruokahalun herättäjät.... Rocco loikoili sääret sojossa säkkituolissa ja katseli hieman alta kulmien Mummon touhuja. Mummo tarjosi Roccolle ns. parhaita paloja suoraan suuhun. Rocco mutusteli niitä hitaasti, kuin olisi suurenkin armon suonut. Ei edes viitsinyt säkkituolista nousta.

Mummo laittoi ruokakupin kuonon alle säkkituoliin ja eikös mitä! Siitä makuulta, edes asentoa muuttamatta, alkoi Rocco syömään ja söi kerralla melkein kupin tyhjäksi.

Jos homma jatkuu tähän malliin on mahdollisesti palkattava, virallista henkilökuntaa palvelemaan jalorotuista... Meinaan tuskin pelkästään Mummon serveeraamiset pitkään kelpaavat. Täytyy olla oikea tarjoilija valkoisine liinoineen ja ehta sommelier vesikupin tuomista varten, että herra voipi nauttia aterioistaan. Näen jo sieluni silmin Roccon lipaisevan vesikupista ja nyrpistävän nokkansa kun vesi ei ole oikean laatuista ja oikean lämpöistä, puhumattakaan jälkimausta... Ja takuuvarmasti n. 6 kertaa viikossa hää palauttaa ruoka-annoksensa "keittiöön" koskemattomana, kun ei kelpaa. Hells Kitchen á la Mummola

Saakohan näistä sitä kotitalousvähennystä? Ihan kiva kirjoittaa verokorttiin; sommelier ja tarjoilija/hovimestari avustamaan koiran ruokintaa... Paitsi, että miun täytyy etsiä myös toinen työ, että saan palkat maksettua....