Läksimmä Esterin kanssa leirille perjantaina Ikaalisiin... Mentiin kouluttelemaan Lansuja. Lainasimme Oskulta ison pakun, että molempien ego mahtui kyytiin... (Matolaatikolla en olisi uskaltanut moiseen matkaan lähteä!)

Saavuimme iltasella paikalle ja saimme asaunnoksemme sievän pienen yksiön. Ei muuta kuin tavarat levälleen ja kotiutumaan... Tutustuimme ympäristöön ja tuleviin reenimaastoihin. Olin todella iloinen etten ottanut Hörökorvaa mukaan; vettä joka puolella. Olisin saanut keskittyä koiran kalastukseen järvestä koko hela viikonlopun.

Lauantai aamuna aloitimme luennolla (tietty aamupala ensin ; D ). Ja sitten siirryimme käytännön puuhiin. Reenissä oli 15 koirakkoa + Ester. Jäljestelimme ensin ja sen jälkeen hakuilimme... Ja kello olikin melkein ilta kahdeksan kun lopettelimme...

Reenattavat olivat suurimmaksi osaksi aloitteleveia koirakoita. Mutta taas tuli todistettua; lansu on hyvä koira! Helposti ymmärtää mitä halutaan; olkoon laji kuin laji!

Reenilöitten jälkeen kävytiin saunomassa ja menin Essun kanssa hetkeksi vaakatasoon ennen kuin menisimme iltanuotiolle. No, ketään ei ollut enää paikalla kun heräsin varttia vaille neljä :)

Hieman painoin kinteereissä päivän puuhat. No, ei muuta kuin unta kuulaan lisää ja aamulla pirteänä aamupalalle. Ja reenit jatkuivat tottiksen merkeissä. Otettiin BH painotteisesti raapaisu sieltä ja toinen täältä.

Sitten syötiin, tällä leirillä syötävää oli yllin kyllin ja ruoka oli hyvää (liiankin...). Lounaan jälkeen vepeily alkoi ja olihan se hauska huomata, että kyllä geeneissä joku merkki löytyy koiran alkuperäisestä käyttötarkoituksesta. Sen verran reippaasti ekakertalaisetkin vedessä toimivat...

Oltiin illalla Essun kanssa vähän ennen kymmentä kotona ja kyllä tunsi sängyn suorastaan kiljuvan...

Varmasti leiri oli yksi hauskimmista missä olen ollut. Ja parasta oli ettei ollut mitään kuppikuntia tms. vaan kaikki pyörivät yhdessä porukassa... Toiveissa päästä taas ens vuonnakin...