Eli huomanna startataan kohti Ranskaa. Ajoreitti on selvä; Hamina-Kotka-Turkul autallaTukholmaan-Etelä-Ruotsista lautalla-Saksaan. Siellä sitten Koblenzista Trieriin, josta Saarbrückeniin, josta suunniimme Atlantin rannalle ja Roquefortin kaupunkiin, josta sitten perille Argeles-Gazostiin.

Tarkoitus olla Argelesissa 18.9, koska suunnittelemamme hyppy Hautacamin vuorelta laskuvarjoselässä on/olisi 19.9. Riippuu säästä saadaanko hyppylupaa vai ei.... Peukut pystyyn!!!!

20.-21.9 on sitten varsinainen missikisavkonloppu. Lauantaina on kaikenlaista toimintaa (Hartsan kanssa ei osallistuta kun olemme jo jutskat suorittaneet); ranskalainen luonnetesti/ käyttäytymiskoe, paimennustaipumuskoe jne. Sunnuntaina on varsinainen missikisailu ja siinä vierähtää ihan koko päivä.

Täytynee taas piipahtaa Casinolla, jonka puistossa missikisat vietetään. Siellä on "antavat" yksikätiset rosvot : ) Saa matkakassaa täydennettyä...

Maanantaina tai tiistaina starttaillaan pikkuhiljaa kohti kotia. Tosin ehditään vielä kierrellä muutamia mielenkiintoisia nähtävyyksiä läpi ja etsiä jostain eläinlääkäri ekinokokkoosi lääkitystä varten. Viime reissulla haettiin Verdunista tropit vai oliko se edellisellä kerralla??!!

Kotiin palataan 27.-29.9 välisenä aikana.... Ehkä. Meinaan jos löytyy jostain joku sopiva markiisi tai kreivi (=riittävän yksinkertainen) niin voipi olla etten sitten ihan pian tule takaisin : )

Olisihan se paljon mukavampi reenailla ympäri vuoden lämpimässä; varsinkin kun mahtuisi omille tiluksille reenaileen...

Koitan päivitellä blogia reissun varrella jos satun sopivan nettikahvilan ääreen lattelle tai Pernod:e...

Muuten se on sitten Ábientôt! Au Revoir! ja pärjäilkää.....