Oltiin siis Essun kanssa eilen illalla Möllitoko kisoissa ja paikalla oli myös Wille ja Tossu. Kisattiin siis jälleen kerran samaan aikaan. Ja samalla tuloksella; Wille ja Tossu voitti..... Ja me oltiin toisia Essun kans.

Meitä mölli alokkaita oli neljä ja Essukin suoritti ilman nollia kisan ja pisteitä saatiin 167p. Tosin oikeissa kisoissa nolla olisi pamahtanut seisomisliikkeestä kun annoin Essulle reilumman käsimerkin ;)

Essu kun ei ole milloinkaan ymmärtänyt seisomista, sen mielestä mokomat pysähtelyt ovat täysin turhia. Jos käsketään maahan tai istumaan homma on ok mutta seisomaan... Turhuuksien turhuus ja hyvän liikekannallaolon turhaa hidastamista.

Miulle sopii nää möllihommat eli epäviralliset kisat. Kun ei tää kisaaminen kisaamisen vuoks ole mitenkään tärkeää. Miun ego on riittävän iso ilman titteleitä ja muita krumeluureja. Voi sitä hauskaa pitää muutenkin ja olla säädyttömän ylpeä koiransa suorittamisesta.

Toki olen nyklyisinkin kisannut muutaman kerran vuodessa virallisissa kisoissa ilman mainittavaa menestystä. So what? Niin kauan kun lompakko kestää niin kisaan milloin haluan missä haluan, vaikken saisi ikinä yhtään tulosta.

Paljon kauheampaa on olla menemättä kisoihin siinä pelossa ettei koira 100% tuo sitä himoittua tulosta ja kultaa ja kunniaa... Moni, joka sanoo kisaavansa vasta kun koira on "tikissä", saattaa joutua odottamaan seuraavaa koiraa ennen kuin kisa areenoille ehtii... No, tapa se on sekin.....  Ei kukaan lähde kisaamaan saadakseen huonot pisteet ja olemaan aina se viimeinen, en edes mie. Mutta sellaista se vaan on. Ja eikä edes hävetä olla viimonen : D Mieluummin sitten mie kuin joku sellainen joka purkaa turhautumisensa koiraan ja paiskoo elukka poloa pitkin seiniä tai havaitsee äkkinäisesti jonkin sairauden miks elukka on laitettava monttuun...  Meitin huushollissa ei saa runtua piloilleen menneestä kisasta, eikä piikkiä; kyllä se on ollut ihan normaalit A-luokan nakit mitä on annettu vaikka menis ketuiks...

Katsellaan minne seuraavaksi kisoihin... Taidan kuitenkin katsoa ettei Wille ja Tossu tule samoihin kehiin... Olis Essullakin joskus mahis olla numero ykkönen (muuallakin kuin meidän laumassa)