Rocco satutti taas vaihteeksi kyntensä. Vasemman etujalan keskimmäinen kynsi repesi horisontaalisuuntaan ytimeen saakka. Reppana nilkutti kolmella jalalla ja haki halauksia niin miulta kuin Mummoltakin.

Hassua kylläkin; ei ole poika ollut pieni poloinen reppana kun on pitänyt Harmin kanssa leikkiä tai pöllyttää pihalla harakoita.... Mutta sisällä ollaan sitten NIIIIIIN kipeitä.

Tein oikein mallisidonnan jalkaan supertoppauksin ja Roccosta se ilmeisesti on huomion saamisen äärilaita. Hyvin leuhkan oloisesti kävellään ympäri huushollia ja mulkoillaan Harmia, joka haluaisi tulla tutkimaan mokomaa tassusidosta....

Mummo tietysti lellii poikaa urakalla ja herra on saanut ruokakuppinsakin budoaarin puolelle, ettei tarvitse nousta ylös syömään vaan voi aterioida sivistyneesti makuullaan.

Tosi harmillisia nämä Roccon kynnet; niin kovat ja paksut ,että loikkiessa kun kynsi tökkää johonkin se halkeaa. Siksipä Rocco onkin ollut jo kuukauden tiamiini kuurilla jos se vaikka hieman muuttaisi kynnen rakennetta... Aika näyttää; alle kolmen kuukauden ei tuloksia näy.

Nyt on siis Rocco huilissa parantelemassa kynttään ja Pimpulat saavat touhuta senkin edestä ;)