Oli perjantai vapaa ja vietettiin tass osapäivää ongella saamatta yhtään mitään :(

Iltapäivällä lähdin Willen ja Vipin ja Roccon kanssa metsälenkille, kera eväiden. Tietysti mentiin merenrannalle ja arvatkaa kuka ui?? No, tietysti Rocco iloitteli vedessä oikeen tosissaan. Ui ja melskasi, hyppi ja ravasi ja haukkui... Ei tuntunut olevan kylmää vesi...

Illalla oli miulla koulutusvuoro kentällä ja Ester lähti Tiitun kanssa tottistelemaan. Yhteistyö nuoren neidin ja miun Lyllerön välillä alkaa toimia; Essu suoritti ihan nättiä seuraamista ja sivulle tuloa. Tiitu pisti Lyllerön oikeen hommiin ja lopputuloksena Essun kieli roikkui polvissa. Jess!

Tottiksen jälkeen otin Essun kanssa hieman palauttavaa reeniä, jotta hää muistais ettei palkat aina sada suoraan suuhun... :)

Lauantaina oltiin Hartsan kanssa jäljellä kera sadan sotilaan... Useista harhajäljistä huolimatta Harmi selviytyi jäljestä mallikkaasti. Yhden kerran Hartsa hermostui kun suunnistava sotilas melkein juoksi koiran päältä. Mutta kaipa sitä itseään saa puolustaa? Hyvin Harmi kokosi itsensä ja jatkoi työskentelyä.

Sunnuntai aamuna Essu oli hakumetsällä ja vänrikki Nappula näytti, että homma toimii. Iltapvän puolella oltiin sitten Roccon kanssa hakumetsällä ja herra ja hidalgokin teki töitä todella hyvin. Kyllä olin taas ylpeä koiristani.

Hät´hätää maanantai aamuks laskeuduin maan pinnalle. No, tänään kun taas reenataan tottista niin eiköhän sitä sitten taas ole tennarit syvällä Suomen kamaralla... Lauantain tottisreeneissä Roccon nimittäin taas näytti ettei aamureenit ole sen juttu... Löntysteli ja teki hommia mutta vain 10% energialla. Raivostuttavaa!

Otettiin eilen hakumetsässä kuvia Roccosta ja Remusta. Voin sitten niitä lähetellä Remun sisarusten omistajille näytiksi kummoisia Kaakonkulman Hörökorvat ovat...

Nääs näitten sivujen salasanat on niin salaisia etten edes itse muista niitä, joten päivittäminen on hieman hankalaa...