Lauantai aamuna lähdimme Lansujen kanssa jäljelle. Omista koirista Rocco pääsi mukaan nuusaamaan maastoa...

Keli ei ollut helppo mutta koirat oli hyviä. Kaks ekakertalaistakin ajoivat jälkeä kuin vanhat konkarit.

Puolenpäivän jälkeen kävin vaihtamassa Pimpulat kyytiin ja käytiin Beetamia moikkaamassa; äijä on kone ;) Vanha koira mutta hienossa kunnossa ja erittäin leikkisä vieläkin. Ehkä askel on hieman hidastunut ja jäykistynyt mutta korvien väli pelaa niin kuin aina ennekin.

Sieltä lähdimme kohti Lintukotoa reenaamaan jälkeä. Ts. mie menin hieman alku opastamaan jäljestämisen perusteissa. Paikalla oli nippu pyramiitejä niin pitkä kuin lyhytkarva versiota, samoin ihmisiä.

Melkein viis tuntia meni ja hauskaa oli. Yksi ainoa (siis se joka porukassa pakollinen vähä-älyinen) negatiivinen olio löytyi... Siis se, joka osaa parhaiten, tietää kaiken eikä arvosta ketään eikä mitään. Toivottavasti se on vain sitä nuoruutta ja hulluutta minkä aika parantaa ;)

Mutta  muut kaikki ihmiset ja etenkin koirat olivat huiikean hauskoja ja yllätys, yllätys hyviä jäljellä!!!! Toivottavasti omistajiin sai valettua sen verran intoa, että ihan oikeasti jatkavat edes harrastusmielessä jäljestämistä. Eihän kaikkien tarvitse kisata...

Lintukodosta suihkin kohti Simonkadun kenttää ja kävin vielä lauantai-illan huumaksi reenailemassa tottista...

Ja sitten eikun saunaan!