Meikäläisen vanhin kummilaps´täyttää tänään vuosia 29. Hirveän vanha kummilapis, ottaen huomioon etten itse ole vielä edes vanha ;)

Mihin ihmeeseen vuodet on vierineet? Menneet kiitolaukkaa ... Mulla on ihan vääränlainen peili; se näyttää aina vaan yhtä nuorta naamaa kuin vuosia sitten... Tai sitten on syytä mennä optikolle... Tai otettava ne ruusunpunaiset silmälasit silmiltä ...  Tai sitten ei ;)

Luin tänään artikkelin lehdestä, että on tehty tutkimus jossa on todettu koirienkin kykenevän tuntemaan mustasukkaisuutta. Voi hyvät hyssykät! Kaikki koiran omistajat on tienneet sen ilman tutkimustakin.

Meillä ainakin lauma osaa osoittaa mieltään hyvinkin ilmeikkäästi. Sitä mennään "kuono pystyssä" pois jos katsotaan tulleen kaltoin kohdelluksi. Annetaan turpiin kaverille jos se on saanut enemmän huomiota ts. päässyt Mamman matkaan epäreilun usein jne.... Osataan murjottaa yms.

Mistähän vois hakea apurahaa jos alkais tekemään asiasta jatkotutkimusta??? Kyllä siinä muutaman vuoden sais vietettyä laumaa tutkimalla ;) Vois sitten kirjoittaa jonkin sortin väitöskirjan  otsikolla: Koiramaailman Ella Eronen eli  Esterin tunnemyrskyt.   Pojista ns. Hamlet versio; Murjottaa vai ei murjota....