Kerrankin vietettiin oikein tosi laiska viikonloppu. Nukuttiin ja syötiin; paitsi Rocco, joka syö vain kun on nälkä. Mie ja paimenet syödään kyllä ihan huvikseenkin, aina kun on jotain tarjolla.

Vesisateisessä säässä ei edes lenkkeilty takapihaa kauemmas. Autolla käytiin koko porukka hakemassa lisää ruokaa kun Baskerit olivat reissussa. Hyvin heiluu Volvo kun troikka vahtii ettei kukaan ryöstä sitä. Tietää ainakin olla pysäköimättä autoa kovin vinoon...Kaatuu vielä. Ja yllätys yllätys; pahin vahtikoira on Ester! Sällit vaan myötäilee mukana taustakuorossa.

Tänään käytiin Roccon kanssa katsomassa hirvestäjiä. Ilmeet oli sellaiset, että tunsi todellakin olevansa väärässä paikassa. Tuli mieleen, etteivät olisi halunneet Roccoa "suolata" vasana. No, tuskin!

Rocco kyllä ilmaisi missäpäin hirvet olivat. Me tiedettiin, metsästäjät ei. Ähäkutti! Tyhmänä mullakaan ei ollut päällä mitään punaista eli olisin tietysti voinut joutua tulilinjalle; lehmä kuin lehmä. Seuraavalla kerralla pistän punaiset päälle.

Käytiin myös suolla karpalossa. Roccosta paljastui suomöyrijä. Mitä märempää ja upottavampaa sen parempi. Voi sitä vauhdin riemua. Saaliina litran verran karpaloita ja erittäin suolta tuoksuva koira. Joka tietysti kotiinpäästyä kuivasi itsensä lakanoihin.

Nyt täytyy lähteä Pyreneläisten syyskokoukseen kuuntelemaan vuoden aikaan tapahtuneita juttuja ja tulevan vuoden suunnitelmia. Kun kuuluu riittävän moneen yhdistykseen aktiivina ei ajankäyttöongelmia ole. Pitäisi vaan olla enemmän päiviä viikossa ja tunteja vuorokaudessa.