Liekö nämä futiksen arvokisat saaneet Mummonkin hiukka tolaltaan? Nimittäin iltaisin Tallinmäen etupihalla käydään säännöllisesti potkupalloturnaus:Mummo vastaan Harmi.

Tosin eilen illalla oli Harmi kuulemma hieman velttoillut, eikä antanut Mummolle kunnon vastusta. Oli kuulemma vaan läähättänyt ja lopuksi tuhonnut pelivälineen... Liekö tappion karvas kalkki polttanut Harmin pinnan?! Oli saanut punaisen kortin pelivälineen tuhoamisesta ja käskyn siirtyä ns. suihkun puolelle...

Eiköhän Mummo tänään käy hankkimassa uuden pallon?

Ester kuuluu olevan valmentajan ominaisuudessa pelissä mukana. Aidon ammattilaisen tyyliin kiroilee kentän reunalla, mutta ei puutu muuten pelin kulkuun. Käy välillä kirittämässä Harmia nopeampiin suorituksiin. No, jokaisella on oma tehtävänsä....

Rocco aloitti eilen virallisen uimakauden. Kun näki, että pysähdyttiin jortaanin rannalle niin melkein meni läpi käsien. Herra sai polskutella vartin verran. Sitten raahasin sen rantaan, väkisin.

Kun päästiin kotiin niin herra suoritti Maanäären ympäriajon sisäkautta; sohva, nojatuolien yli loikka. Tiukka kiihdytys ja kolmen metrin loikka sänkyyn, missä neulansilmä käännös ja vaihde kakkoselle ja uusinta kiihdytys kohti sohvaa. Tätä jatkui kunnes turkki kuiva.

Vähitellen alan tottua kosteisiin lakanoihin ja märän koiran hajuun tyynyliinoissa. Ei varsinaisesti Chanelin tuoksua, ei.

Kun herra oli saanut turkin kuivaksi niin sitten tankkaus formulamaailman malliin kahdeksan desiä korkeaoktaanista nappulaa ja pala sisäfilettä kermakastikkeella ja eikun unta kuulaan. Olisin lähtenyt kymmenen kinttaissa vielä vähän fillaroimaan mutta kun ei ole kunnon turvaistuinta niin piti jäädä kotiin. Nimittäin Rocco ei olisi itse kyllä juossut mihinkään; nukkui autuaan unta olohuoneen lattialla kintut nipussa. Mutta kai sen olisi saanut turvaistuimeen istumaan ja nauttimaan matkailusta?

Saakohan polkupyöriin sivuvaunuja???