Eilen oli vapaapäivä.JESS!

Käytiin Hörökorvan kanssa aamulla reipashenkisellä juoksulenkillä. Täytyy omaakin kuntoa nostaa, että jaksaa tottistella. (Roccon kanssa täytyy pitää faarttia, että se syttyy kunnolla)

Sen jälkeen lähdettiin Esterin kanssa moikkaamaan Topia, jonka kynsiä käyn leikkailemassa. Oltiin metsässä ja Ester kunnon kuntourheilijan tavoin juoksi tunnin yhtä soittoa ja piti huolen siitä, että Topikin piti vauhtia... Paimentaminen rules!

Mukavin tapahtuma eilisessä oli, että sain meiliä yhdeltä Roccon tyttären omistajalta. Tosi hauska saada tietojapikkupicardiileista. Luvassa on valokuviakin, mutta kuulemma hankala kuvattava kun keikkuu koko ajan maan ja taivaan välillä... Keneen lie tullut??

Roccon yhdessä näyttelyarvostelussakin lukee(vuodelta 2005), että koirasta kehittymässä lentävä koira. Ja toden totta; ei se ole vieläkään laskeutunut maanpinnalle ihan kokonaan.

Pitäisi kai perustaa Lentävät Picardit yhdistys niin ei tarttis hävetä koiran käytöstä. Vois aina sanoa, että se kuuluu yhdistyksen sääntöjen mukaiseen käyttäytymiseen ja on erittäin toivottava ominaisuus ; D

Uskon, että ainakin osa pikkupicardiilien omistajista liittyisi jäseniksi!

Tänään on taas tottisilta. Oma lauma saa huilia, menen kiusaamaan muita...