No niin, taas pudottiin maanpinnalle tai pinnan alle; olin tottistelemassa Roccon kanssa tänään. Räntäsateessa tietty, kukas sitä aurinkoista päivää tuhlaa tottikseen??!!

Kentällä oli yks koirakko lopettelemassa omaa reeniään ja jutustelimme siinä hiukkasen aikaa noudon opettamisesta ja sen roplematiikasta... Ja just siinä kohtaa alkoi homma mennä pieleen ja rankasti!

Nääs Hörökorva osaa suorittaa noutoliikkeen todella kauniisti, ihan aikuisten oikeesti, mutta kappas vaan! Kun en tietysti viisauksissani kaivanut esiin noutokapulaa vaan jättipatukan niin tietäähän sen miten kävi; ei se halvatun rakki tietenkään sitä tuonut vaan riepotti pitkin kenttää kuin piru kerjäläistä...

Kun sain elukan kiinni ja ruotun niin lainasin oikeaa noutokapulaa, tietty aivan väärän makuista; sitä nääs oli pitänyt suussaan ihan väärän rotuinen koira. Niin eihän sitä voinut tuoda!! Yök! Mutta kuitenkin ote oli hyvä, eikä pureskellut hammastikuiksi! Tämä vieraan esineen nouto on näköjään seuraavaksi työn alla, on meinaten elukka tottunut vain ikiomaan rakkaaseen kalikkaan!

No lähinnä tässä huvittaa ja ketuttaa, että sen kerran kun erehtyy näyttämään jollekin jotain niin pileen menee... Ihan kiva selitellä nuppi punaisena, että osaa se noutaa, uskotko??? Nimittäin jos joku mulle sanois sellai ko. esityksen jälkeen niin voitte arvata uskoisinko??!!! En sentään, hallelujaa edes siitä vähästä, sanonut; kyl se kotona osaa...........