Taas uusi viikko alussa. Töissä oli todella hauskaa ja siviilissäkin menee hyvin (eilisiin Hörön reeneihin verrattuna )

Tänään ei tehdä yhtään mitään. Laiskotellaan ja loisitaan. Pimpulat vinguttavat vinkuleluja ja Hörö makaa sorkat sojossa säkkituolissa. Rauha maassa, tai ainakin niin maassa kuin koiraperheessä voi olla....

Mie aattelin tässä laittaa oletetut aivot pois päältä ja jäädä tuijottelemaan töllöä. Eihän sieltä mitään katsottavaa tule mutta voi sitä joskus istua vain aivot narikassa ja tuijottaa tyhmänä.

Huomenna on pitkä päivä töissä. Mutta aattelin sen jälkeen lähteä extreme pyöräolemaan Hörn kanssa. Siis pimeässä ja pimeillä metsäpoluilla. Täytyy sitä joskus vähän hullutella ettei elämä käy tylsäks (tosin saattaa jäädä hiukka lyhkäseks jos Hörö pitää yhtä kiirettä kuin päivänvalossa)

Harmin tukaa tarttis vähän nylkeä niin olis Messarissa siisti. Siis rotuahan ei kuulu trimmata mutta siistiä täytyy maltillisesti. Höröltä ei tarvii kuin kynnet leikata, onneks!

Essu ressu saa luvan pysytellä laihiksella niin päästään keväällä Missikisoihin. Nääs kun hää pääsee vetskuihin.

Pläräilin ens vuoden Missikisakalenteria ja löytyi pari mielenkiintoista näyttelyä. Tampereella on tuomarien koulutusnäyttely helmikuussa ja Lahdessa huhtikuussa, Mutta kunhan katsellaan. Ei tässä ole suuremmin tarvetta Missikisoissa käydä, paitsi huvikseen ja tuttuja tapaamassa. Ja tietty halvemmalla pääsee kun jättää koirat kotiin

Mutta näillä mietteillä aivot narikkaan ja tylsä tuijotus päälle......................................