Tänään oli rauniotalkoot pitkästä aikaa. Meitä oli kahdeksan ahkeraa, jotka jaksoivat vääntäytyä paikalle. Miekii menin suoraan töistä (aamulla olin mennyt seiskan jälkeen töihin ja pääsin puol kuus).

Mie kun ehdin paikalle oli jo täys tohina päällä. Ollaan hankittu "uusi" toimisto koppi radalle. Sitä vaan piti siirtää ja suoristaa. Yks tunkkasi koppia ylös ja mie laittelin palikoita alle. Kun saatiin riittävästi ilmaa alle , työnnettiin tukki alle ja sama kopin peräosaan. Ja eikun liikuttelemaan koppia eteenpäin.... Löytyy sitä ruista miunkii ranteista. Eli kolmen hlön voimin koppi liikkui sujuvasti. Ja a´vot! Nyt se on paikoillaan!

Olipa ällönvärinen tekstikokeilu, yök!

Niin, sitten jatkoimme piilojen peittelyä tiilillä yms rekvisiitalla. Hämärän tultua lyötiin hanskat tiskiin. Huomenna homma jatkuu ... Sunnuntaina on rauniokokeet, joten radan pitää olla puts plank siihen mennessä. Siis niin siisti kun raunioiden kuuluukin. Ei ole tarkoitus tasoitella kulkureittejä, päinvastoin ... 

Troikka sekosi kun tulin kotiin. Olivat ilmeisesti luulleet etten enää aio palata... En ole kyllä ihan varma sekosivatko onnesta vai järkytyksestä etten lähtenytkään ikuisesti.  Ester kyllä yritti kovasti paimentaa näppimällä jänteisiin mutta jäi hieman epäselväksi oliko suunta ulko-ovelle vai namikaapille. Mutta joka tapauksessa; home again!

Hartsaasta on tullut oikea Mammanpoika; pyöri kintuissa ja hyppäsi lennosta syliin halusin tai en. Huikea ponnistus pikkuäijällä kun yhdellä loikalla heivaa etutassut olkapäille ja siinä sitä ollaan: liito-orava naamalla!

Hörö taas aloittaa serenaadin. Kaunista tasaista haukkua. Mutta miksi se ei voi haukkua hakumetsässä? Sisätiloissa onnistuu vallan loistavasti mölyn pitäminen.

Nyt herra ja hidalgo nukkuu omassa sängyssään Saku Sammakko pään alla ja fleecehuopa päällä. Tästä huovasta on tullut paha tapa; herra odottaa niin kauan, että laitan huovan päälle sitten voi sujuvasti lipua Höyhensaarille!

Tässä menee maine koirankouluttajana kun oma lauma on niin samperin pilalle lellittyjä. Ja niillä on enemmän vapauksia ja oikeuksia kuin keskiverto immeisellä. Yritä siinä sitten muille neuvoa, että koira on koira eikä immeinen....

Uskookohan edes kukaan??????