Havahduin viikonloppuna mielenkiintoiseen ilmiöön; pikkulintuja lenteli melkein ´Linnut`-leffan tavoin pihapiirissä ikkunan vieressä. Mietin moista ilmiötä siinä saunan jälkeen vilvoitellessa. Ajattelin, että olisi hyvä tilaisuus osallistua pihabongaus kisaan...

No saavathan linnut lennellä, mietin mennessäni pukeutumaan. Ohitin peilin ja melkein lensin istumalihaksilleni! Ei ne penteleen tipuset mitään riemurallia lentäneet vaan yrittivät ronskin kokoisen talipallon kimppuun! Onneksi eivät törmäilleet kuolettavasti ikkunaan, olisin varmasti saanut syytteen sukupuuton aiheuttamisesta! Peilissä nimittäin näkyi rantapallo ei mikään pyykkilauta! (onneksi tilanne ei vielä ole niin katastrofaalinen kuin silloin kun lehdissä kirjoiteltiin Valpuri-valaan seikkailuista Haminan lahdella; mie vaan olin vesihiihtämässä...)

No tuumasta toimeen. Pienet alkuverryttelyt ja sitten reutuamaan vatsalihasliikkeitä. Sais rantakeleille edes kaivettua lihakset osapuilleen esiin ilman suurempia arkeologisia kaivauksia... Idea hyvä mutta hieman hankala toteuttaa... Tiedän vanhana salilla kävijänä, että pienellä' lisäpainolla saa paljon aikaiseksi mutta 32 kg Picardia ns. pakinpäällä on näin alkajaisiksi vähän liikaa.. Ei meinaan noussut kroppa ei!

Piti vaihtaa reeniasentoa, ettei Rocco päässyt avustajaksi. Siitä seurasi, että herra siirtyi pöydän päälle katsomaan silmätarkkana mamman hienoja taivutuskuvioita. Ja sitä ei sitten taas voinut nauramatta katsoa. Pieleen meni siis sekin reeni!

Nyt on siis harrastettava salareenaamista ja pahaa pelkään, että salaisin kenenkään näkemättömin tuloksin : D