Olen aina ollut sitä mieltä ettei Picardi ole maailman välkyin otus... Nyt se on taas todistettu. Rocco löysi lelukseen tyhjän turkinpippuripurkin, siis metallisen. Herranjee sitä riemua.

Hullu pyöritti purkkia ja heitteli sitä pitkin huushollia pudottaen digiboxin pariin otteeseen. Ja tietysti petivaatteet oli tiellä, joten herra purkasi sängystä täkit ja petauspatjat yms tilpehöörin purkin tieltä.

Huikean näköistä leikkiä, ei meinannut huushollissa seinät riittää. Hyppy eteen ja taakse ja tassuilla sohimista niinkuin iso kissa konsanaan.

Reilun tunnin päästä oli pakko ottaa purkki pois, nääs kun herralla kieli roikkui polvissa ja silmät paloi kuin mielipuolella.

Seuraavana aamuna testasin oliko kyseessä vain hetken huuma... Ei ollut! Sama rumba alkoi alusta uudelleen ja purkki oli pakko laittaa piiloon. Nyt sitä ei saa kuin pienissä annoksissa ja HARVOIN!!

Huusholli ei nimittäin kestä moista riehumista sisätiloissa kovin pitkään... Kokoa kun kuitenkin Roccolta löytyy. Ja suuret vieterit jaloista...

Harmi ja Ester vaikuttavat suorastaan älyköiltä Picardin rinnalla. Ja onneksi koko on noin kolmasosa Roccon koosta!