Tässä on vietetty varsin aktiivista reenielämää. Joka päivälle joku reeni tai kaks. Lähinnä tottisteltu Harmin kanssa. Roccon kanssa hakuiltu ja juostu metsässä. Ester polo on saanut olla vähän statistina....

Tänään oli pakko ottaa Ester mukaan reenilöihin. Se katseli niin surkean näköisenä kun ilmoitin, että on Hartsan vuoro. Sitä ilmettä ei voi vastustaa!

Essulla on nyt ollun vajaan viikon se Dappi panta kaulassa. Siis se, joka luovuttaa niitä feromoneja ja tasoittaa... Ja höpön höpön!

Tottiksessa mentiin taas kuin viimeistä päivää. Kaikki liikkeet sujuu nappiin jos mie jaksan juosta riittävän kovaa. Nimittäin kävelyvauhdissa neiti ei oikein viitsi keskittyä mutta juostessa se skarppaa paremmin. Suoritimme siis juosten ku...n kaaviota. Mutta koiralla oli todella hauskaa!

Hartsa teki tänään taas hyvännäköistä työtä ja minäkin maltoin olla matkimatta syövää kanaa, enkä köykkinyt eteen ja alas.... Niin kuin normaalisti. On se vaan kumma kun yli nelikymppisen on opeteltava kävelemään. Luulisi sen jo onnistuvan tällä vuosimäärällä. Mutta kun askeliin liitetään koira niin eipäs olekaan niin helppoa.

Jos joskus näette miut hortoilemassa jossain ilman koiraa ja kävelen vakain tuumin ja harkiten ylpeän näköisenä niin kyseessä on vaan kävelyharkat! Jos en vilkuile sivulla ja moikkaa niin en ole ylpistynyt vaan yritän katsoa suoraan eteenpäin. Kiljukaa vaikka, että hyvin menee niin olen tyytyväinen... Silmänisku Saatan jopa nyökätä!

1237823380_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvass Ester on vallannut pomon paikan ja pötköttää murmeli kainalossa miun sängyssä. Tuskin voi koira leuhkampi olla kun neiti, varsinkin kun on häätänyt Rocco polon lattialle... On se vaan hassua, että Essukin siirtyy veteraaniluokkaan kesäkuussa. Vastahan tuo oli ihan puppe...