Perjantai iltana Maanääreen saapui harvinaista herkkua; Harmin veli Makkonen ja velipuoli Uotinen tulivat kylään. Harmi ja Makkonen aloittivat välittömästi Idänpikajunaleikin, siis sellaisen lievästi seksuaalisväritteisen.... Ja Uotis polo oli ihan ymmällään; häntä ei huomata lainkaan!!!

Onneksi Vikmannit saapuivat kera Sohvi neidin iltakahville. Sai poika troikka muuta ajateltavaa. Niin kauan meni tosi hienosti kunnes Sohvi löysi Roccon luun jämän. Silloin tästä pienestä sievästä herkkiksestä kuoriutui täysverinen tiikeri. Ei ollut pojilla mitään asiaa kahta metriä lähemmäs. Ohi sai mennä, vauhdilla, mutta jos aikoi pysähtyä niin "hymy" ja murina kyllä lisäsi vauhtia kiitettävästi.

Kun Vikmannit lähtivät kotiin jäi poika troikka leikkimään keskenään ja yhteen asti yöllä sitten menikin. Ensin hyytyi Makkonen, sitten Uotinen ja viimeisenä keikkui Harmi.

Aamulla yhdeksän ajoissa heräiltiin Harmin kanssa ja keiteltiin aamukaffetta ja odoteltiin veljesten heräämistä. Ja kun saatiin lauma kasaan niin taas alkoi sama rumba alusta uudelleen. Idänpikajunan arvoitus saa kyllä meikäläisen silmissä ihan uuden merkityksen...

Lauantaina lähdettiin sitten Mamma Mian eli Esterin kanssa meripelastuskoira treenihin. Essu kävi uimassa pariin otteeseen ihan omineen ja kerran vippasin sen laiturilta jäähylle kun tuntui käyvän vähän lämpöisenä. No, tietty vähän huono sanktio koiralle joka rakastaa uimista!!!! Muutama tunti vierähti merellisissä olosuhteissa ennen kuin päästiin kotiin tai siis Mummolaan, minne jäätiin sitten yöksi.

Aamulla lähdin Roccon kanssa etsimään jälkeä ja ihme ja kumma; jälki löytyi ja sieltä myös esineet??!!

Oli meillä muutama frendykin mukana ettei tarvitse oma tallomaa jälkeä ajaa. Hauskaa oli ja aikaa kului. Hyttysiä vaan on sitten kerrankin ihan riittävästi. Ja perhanan kiukkuisia sellaisia...

Kun päästiin takaisin Mummolaan niin käytiin sitten porukalla (siis lauma ja mie) katsomaan formuloita kun Mummo ja Pappa olivat Empun synttäreillä. Me katsottiinkin kovin kiihkeästi telkkua; koirat makasivat sorkat sojossa lattialla nukkuen ja mie myös! Mutta nähtiin kuitenkin kun Kimi voitti!

Jaahans! Se olis sitten loma! Neljä viikkoa vapautta työmaalta mutta tuttuun tapaan kalenteri täys kaikkea muuta... Kännykkä kiljuu säännöllisesti muistutusääniä, että pitäis olla jo jossain tai ainakin menossa johonkin. Harrastaminen on mukavaa : D