Lauantai aamuna starttasin Meripelastusimmeisten kanssa kohti Kuorsalon saarta. Oli mepe porukan vuoro järkätä kesäkauden päätös lohisoppa.  Sinne siis mentiin isolla revohkalla jaloppujen lopuksi kahdella aluksella. Soppatarpeita oli reilusti 40 kg perunaa, 25 kg lohta ja kirjolohta ynnä muu rekvisiitta. Osa porukasta piti teatteria, siis perunateatteria ja mie leikin kalojen kanssa Nauru

Saatiin soppa tehtyä, vaikka meinasi usko loppua välillä. Keittoastiana oli nääs muuripata, eikä mikään sähkö/kaasuhärveli, jossa olisi lämpötilaa voinut näppärästi säädellä nappuloista. Tulipahan tehtyä elämäni eka kalakeitto! Hyvä aloitus; annosmäärä laskettu 130 hlölle. Samalla reseptillä kun tekee jatkossa itselleen niin saa syösä kalasoppaa joka päivä melkein puol vuotta!

Lauantaina oli Roccon poika Remu luonnetestissä. Oli justaan sellainen kun olin hieman ajatellutkin. Ei mikään kodinturvajoukkojen jäsen! Kieli ulkona Mutta hienosti läpi ja pikkuherra on nyt sitten FIN MVA!

Isä-Rocco tai Iso Rocco on nyt kunnostautunut tottiksessa. Vihdoin viimein alkaa näyttää oikealta tottikselta! (Tottistauko toukokuusta saakka on tehnyt hyvää. Mie siis vahvasti liputan taukojen puolesta.... )Mie kun olen sitä naureskellut ettei siitä varmaan koskaan tule mitään niin nyt Maneesijengiläiset kuittaa, että tulee kun päätän että tulee enkä vaan "harrastele". Eli kaikki on miusta itsestä kiinni. Samaa on sanonut mm. yks tänään TOKO:n piirinmestaruuden saanut hlö, kuka lie? Ken tietää? Samalla tyypillä on myös jäljen piirinmestaruus tältä vuodelta, näin vinkiksi sanottakoon.... Onnea vaan Tarja ja Padi!

Esterkin pääsi vähän tokoilemaan tänään. Ontuu vielä satunnaisesti mutta ehkä tottis hillittynä ja hallittuna on parempaa kuin Essun riehuminen poikien kanssa ja yksinään.... Jokatapauksessa Esterkin oli ihan kuulolla!

Nyt on hyvät fiilikset viikonlopulta ja huomenna on taas hyvä mennä töihin!