Nyt saatte lukiessanne laittaa välillä silmät kiinni; teksit voi olla keskimääräistä pippurisempaa. Olen nimittäin umpiraivoissani ja verenpaineeni hipoo taivaita.

Kyllä me ihmiset sitten ollaan niin riivatun hyveellisiä ja tekopyhiä p....ja! Meinaan nyt on Kymen Sanomien tekstaripalstalla kauhisteltu ja kehotettu ottamaan yhteyttä eläinsuojeluun yms.yms. kun pystykorvaa aulkoilutetaan autosta käsin. Siis herra ajaa ja rouva pitää koiraa flexissä. Kauhiaa, hirveää, maailmanloppu ja sillee...

Kyseessä on reilusti vanhempi pariskunta, ilmeisesti jonkin verran liikuntarajoitteisuutta ja koirana reipas pikinokka. Homma toimii siten, että koira lompsuttelee omia aikojaan ja kuski koittaa peesailla autolla perässä. Koira päättää milloin tahtoo nuusata tienreunaa tai metsästää myyriä ja omistajat istua tönöttävät autossa kunnes koira haluaa jatkaa matkaa...

Kyseessä siis ei ole mikään pikataival niin, että koira juoksee kielivyön alla. Päinvastoin (miulla ei ikinä pinna riittäis moiseen koiran odotteluun; tulisi aika pikaisesti nypyjä hihnasta, että kuono ylös ja liikkeelle, rakki!), tässä lenkkisydeemissä koira on absoluuttinen pomo!

Jos tästä nyt nostettaisiin helevetin moinen metakka ja ko. lenkkeily kiellettäisiin niin soisin sitten suurimpien suunsoittajien ja kauhistelijoiden avustavan ko. koiran lenkkeilyttämisessä. Nimittäin uskon, että jalkaisin omistajapariskunta ei ehkä pysty tarjoamaan kovinkaan pitkiä lenkkejä.

Uskon vaqkaasti, että pikinokka on elämäänsä tyytyväinen, ainakin kovasti seurallinen ja ystävällinen koira. Olen nimittäin itse törmäillyt ko. kulkueeseen satunnaisesti. Ja toki, rehellisyyden nimessä, olin itsekin ensin kulmakarvat koholla, että mikä meininki. Mutta ennen suurempaa hutkimista, otin selville= seurailin lenkin kulkua, ja totesin ettei kyseessä ole mikään rääkkäys!

Enemmän miua kehtuuttaa, ne tervejalkaiset nuoret miehet, jotka lenkittävät egon ja jonkun muun jatkojaan vapaana auton perässä. Varsinkin kun koirat eivät ole hallinnassa pätkääkään. Olen paennut omien piskieni kanssa kovaa ja kauas kun olen nähnyt moisen karavaanin tulevan.  Näitä ihmisiä voi ja saa paheksua! Jos vaan laiskuuttaan juoksuttaa koiraa auton perässä on se halveksittavaa ja kannattaa miettiä, että ehkä parempi vaihtoehto lemmikiksi olisi lelukoira Anttilasta. Mutta jos on esim. fysiikan kanssa ongelmia ja homman tekee koiran ehdoilla niin so what?!

Inhoan näitä pikkusormi törröllään kulkevia besserwissereitä, jotka haluavat kauhistella kauhiasti kaikkea ja kaikkia Ja jotka näkevät kauhistuttavia epäkohtia myös siellä missä niitä ei oikeasti ole.

Lenkkeilisivät sen verran reippaammin etteivät ehtisi kiinnittää joka helvatun asiaan niin paljon turhaa huomiota. Ja todennäköisesti tekstaripalstalle ekana kirjoittanut on juuri niitä persoonia, joka juoksuttaa koiraansa Lelussa irrallaan. Piittaamatta siitä, että siellä kulkee myös muita koirineen. Ja tuskinpa koira edes on kunnolla rukkasessa.

Taisdan aloittaa myös tekstaripalstalle kirjoittelun kaikista niistä koirista, jotka  tulevat Lelussa irrallaan vastaan, eivätkä tottele omistajiaan. Sais meinaan tekstata joka kerta kun käy Lelussa...

Sen verran ottaa pattiin ko. asia, että kirjoitin vastineen Kymppärin palstalle. Ihan vaan pienen stoorin. Toivottavasti joku Fifi (siis nyt tarkoitan näitä tukka ja meikit hyvin 500 m koiran kanssa kulkijoita, ettei tule hiki) vetää herneet nenään ja kunnolla. Meinaan heistä vois tehdä näitä rääkkäysilmoja kun ei koiraa liikuteta riittävästi.

Ois vaan parempi kun huolehdittais, että omat asiat on reilassa. Jos oikeita epäkohtia tai rääkkäysjuttuja on, täytyy niihin puuttua heti. Mutta ensin kannattaa tsekata, että epäkohta on oikeasti olemassa. Ja mikä hemmetin kanava tämä tekstaripalsta on? Jos kerran näki, että koiraa juoksutetaan auton rinnalla niin miksei pysäyttänyt ja kysynyt mikä meininki? Ai niin, siinähän olisi voinut saada ikävän ihmisen maineen. Kivempi on salakavalasti selän takan uhota ja vinkua, niin ei pääse kukaan tietämään kuka asialla., eikä tarvitse ottaa vastuuta. Mokomakin paskahousu!!!!!!