1244477634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tää kuvassa näkyvä ötiäinen sai yhdeltä miun frendyltä tänään EUV tittelistä lahjaksi hienon narupallon; sillä kuulemma leivotaan vain käyttövalioita ja muotovalioita. Jos pallossa olis sen verran taikaa, että saatais Hörön kanssa alokasluokasta joskus koulari niin olisin äärest´tyytyväinen Hymy Toki isommatkin suoritukset kelpais....

Hartsa oli tänään jäljellä, en tosin tiedä kenen Päättämätön Meinaan ei se ainakaan alkuperäistä tallottua jälkeä seurannut. Varsinainen tykki!!!!!!!!!!!!!!!

Tänään väijyin kuin Mustaleski hämähäkki jälkeä; sotilaat olivat vallanneet metsän ja piti silmä tarkkana katsoa etteivät pejoonit pääse sotkemaan tarkasti suunniteltua ja toteutettua reittiä. Onneksi, siis sotilaiden, ei kukaan näyttäytynyt alueella...

Oikeasti, yleensä, jos ehtii huomata ajoissa niin nätisti neuvottelemalla saa kyllä pidettyä haluamansa alueen tyhjänä. Pojjaat osaavat kyllä hyökätä ja väijyä myös kauniisti koukaten kauempaa.

Tänään laitoin talviloma toivomuksen paperille. Tuntuu hassulta, kun kesäkään ei ole vielä kunnolla tullut niin funtsia jo talviloma ajankohtaa.  Mutta joskus ens keväänä sitten.

Väsyttää, liekö joku puutostauti kun niin vietävästi haukotuttaa ja väsyttää. Vai onko se vaan ikä, joka kintereissä painaa??? Mietinpä sitä punkan pohjalla!

Hyv´Yöt´!