Harmi hirviö sai olla ekaa kertaa home alone Maanääressä, tosin olin minäkin siellä mutta Essu ja Rocco olivat leveämmän pöydän ääressä mummolassa. Pikkuäijä oli kovin tohkeissaan saamastaan huomiosta. Meuhkasi myrskytuulelle ja omalle peilikuvalleen.

Rakennettiin Harmin kanssa tietokone pöytää. Sai minut harmaantumaan kun oli aina alla sellaisessa paikassa missä oli mahdollisuus saada niskoilleen jotakin suurta ja painavaa. No saatiin pöytä kasattua ja pihalle laitettiin "vahtijusseihin" lamput ja taas oli Harmi tikapuitten alla... Jonkin sortin itsetuhoinen eläin...

Illalla herkuteltiin lakritsalla, molemmat. Ja yöunille käytiin reippaassa hengessä; Harmi yritti varastaa tyynyt ja suurimman osan täkkiä. Onneksi kyseessä 12 kiloinen otus joten taistelu oli mun onnekseni epätasaväkinen ja vielä  mun eduksi.

Aamulla meinattiin nukkua pommiin ja saatiin äkkilähtö kohti mummolaa. Siellä meitä odottivat kauhukaksikko Lyyli &Hörö. Pakollisten Harmin alkumurinoiden jälkeen lauma rauhoittui odottamaan aamuapettaan mummolta.