Kysymys on puhtaasti retorinen; siis älä vastaa Silmänisku

Nimittäin tuli asia mieleen kun sinkoilin töitten jälkeen kohti hakumetsää. Aamulla olin mennyt seitsemän hivakoilla työmaalle ja pääsin noin puol kuus illalla (karkasin muutaman minuutin).

Ajoin tukka putkella kotiin hakemaan koiraa ja eväitä (tekstasin Mummolle kun lähdin töistä, että nyt olen tulossa). Koira ja eväkset oli valmiina ja pääsin lennossa kohti metsää. Treenit nääs alkoivat klo. 17.40.

Olin ajoissa paikalla ja eikun reenin vetoon. Porukkaa oli mukavasti paikalla;mie + yhdeksän ja koiria pari enemmän... Siinä sitten reenattiin neljällä ukolla per koira.

Annukka tekee ongelmakoirakouluttaja koulutukseen rotuesittelyä Hörökorvista ja otti videolle ja still kuvaa Roccosta. Joka sitten tänään olikin varsin vireä Nauru Suorastaan ylikunnossa; vauhtia ja loikkia oli siihen malliin ettei videolle varmaan tullut kokonaista koiraa vaan osia vuoroin päästä tai jaloista...

Reenit päättyi puolen yhdeksän hivakoilla ja nyt sitten vihdoin viimein olen kotiutunut. Rocco on saanut ruokansa ja mie sitten näpyttelen tätä masiinaa...

Ja huomenna sama homma uusiks... Tarttis voittaa lotossa, että voisi jäädä varhaiseläkkeelle ja keskittyä reenimiseen. Vois päivät lojua (varsinkin sopivaa toimintaa miulle, jolle vartti hiljaa paikallaan on ylitsepääsemätön juttu) ja illat reenailla kun työtätekevät ehtisivät harkkoihin.

Nyt on tullut markkinoille, joku panta joka luovuttaa feromoneja tai muita rauhoittavia hormooneita.  Pitäisköhän hommata? Voitais Essun kanssa käyttää vuorotellen jos tää kauhia riekkuminen tasaantuis.

Oliskohan sitten biorytmit tai feng shui kohdillaan???? Olisimme sitten niiin seesteisiä että!

Ehkä kuitenkin jatkan tätä full speed ahead meinikiä. Tuntuu enempi omalta Päättämätön