Tämä on tosi tarina internetin vaaroista Silmänisku

Nääs tässä selailin nettiä ja tuli kaikennäköisiä "leiskuvia" spotteja, jotka houkuttelivat yksinkertaista vastaamaan. Normaalisti osaan väistellä moiset sudenkuopat mutta mikä lienee nyt syynä, että klikkasin pari auki.

Ensimmäisenä minkä rotuinen koira olisit. Vastailin kysymyksiin ja vastaukseksi tuli; useimmiten lempeä mutta joskus aggressiivinen Tanskandoggi. Okei, ihan hyvä ja selittää kyllä miksi tuli Pertun kanssa niin hyvin juttuun (Pertulta puuttui vaan tämä aggre ihan kokonaan). Mitäs me doggit; sulavalinjaiset pitkäsääriset olennot, jotka hienostuneesti kirmailevat pitkin maita ja mantuja...

Toinen, ja tämä onkin sitten ihan jotain muuta, juttu oli; kokeile ilmaiseksi millainen on ihanne miehesi/naisesi. No mutta tottakai, ilmaiseksi Nauru. Ei muuta kuin vastailemaan ja odottelemaan minkä tiedon kone sylkäisee... Mutta ei! Missään ei sanottu, että kyselyyn vastaaminen paiskaa suoraan jonnekin deittipalstalle tiedot. No nyt postiloota tulvii sopivien miesten vastauksia kuvalla tai ilman..... Voi halvattu! Enkä saa homma pois päältä tai peruttua! Saas kattoo kauanko niitä tulee... Delete nappula ollut kovassa käytössä, en ole edes aukaissut ensimmäistäkään lähestymisyritystä.

Mutta olen kiukkuinen itselleni ja netti deitti palstan pitäjälle. Olis ollut reilua kertoa, että samantien kun vastaat pääset palstalle saaliiksi! Kun luvattiin vain tämä ihanne puolisko-tiedot eikä muuta.

Jos et saa postiasi läpi niin miun postloota on sitten täys epätoivoisten yrittäjien meiliä....

Että sillee....