Siis virallisestihan loma alkaa vasta huomenna... Mutta kyllä tässä on lomailua jo harjoiteltu.

Eilen lähdin mustikkametsään aamulla seiskalta ja koko päivän puuhasin vaihdellen koiria ja paikkoja.

Tänään lähdin vasta kahdeksan hivakoissa Roccon kanssa liikkeelle. Ja taas suuntana marjametsä. Pari tuntia keräilin ja kävelin. Ja oli riivatun kuuma. Sitten piipahdettiin Sipen ja Topin mökillä moikkaamassa Miina Glenniä, joka oli hyvinkin tyypillinen Glenni. Siis aivan ihana pakkaus!

Eikun kottin ja vaihtamaan koira. Häthätää ehdin syödä ja taas metsään. Nyt mukana Harmi. Hartsa oli sitä mieltä ettei hän viihdy metsikössä kun siellä on nallen jälkiä. Yritti vain autolle ja tuli sitten käskyllä miun selän taakse kuikkimaan näkyykö ketään... Varsin rohkea koira. Hymy

Tekstailin yhdelle riistamiehelle ja hää hälyytti paikalle jäljentunnistajan. Siinä sitten Hartsan kanssa odoteltiin ja päästin pojan autoon. Jälkimies tuli ja näytin jäljet, jotka olivat aika pienet (epäilin itse niitä mahdollisesti mäyrän jäljiksi). Mutta hää oli sitä mieltä, että asialla on on ollut Nalle. Huolestuttavaksi asian tekee, että moisten jälkien mukaan pitäisi vielä äiti-Karhun olla mukana. Vaan emme löytäneet ison Nallen jälkiä mistään.

Lupasin seurailla, josko alueelta löytyisi lisää jälkiä ja etenkin ison Nallen jälkiä. Huomenna siis nokka kohti metsää tiirailemaan tilannetta.

Huomenna aion myös mennä mansikkamaalle poimimaan Mummolle mansikat pakkaseen. Sitten Rocco Sirkalle, toivottavasti, viimeiseen syyniin. Sitten jäljelle ja tottikseen illalla. (tottisreeneistä tulin just kotiin)

Tiistaina on päivä ehkä melkein vapaa tai sanotaan ettei ole suunniteltua ohjelmaa. Illalla sitten jäljestellään Lansujen kanssa.

Että sillee....