Olenpas ollut laiska kirjoittelemaan!

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut riittämiin; ollaan reenailtu ja lenkkeilty ahkerasti. Treenit siirtyivät arki-iltoihin, joten reenailen/reenauta ma-to iltaisin. Perjantaista sunnuntaihin on vain miun ikiomaa aikaa! Puuhaan sitten mitä puuhaan, tai sitten en

Jos menisi kaikkeen mukaan mihin pyydetään niin en olisi varmaan ikinä kotona, enkä myöskään ehtisi käydä töissä. Onneksi näin vanhemmiten on oppinut sanomaan EI!

Huomenna taas vapaapvä ja se menee kyllä omien asioiden ja hurttien kanssa. Lauantai ja sunnuntai on pyhitetty laiskottelulle (mikä miun ajatusmaailmassa tarkoittaa ulkoilua aamusta iltaan).

Muisteltiin tässä Baskereiden kanssa ekan koiran hankintaa meitin perheeseen (siis ekan miun oman koiran hankintaa). Satuin olemaan allerginen kakara, joten allergia testi piti tehdä. Ja mitenkäs muuten se siihen aikaan (-70-luvun alkupuoliskolla) tehtiin kuin vietiin tyttö istumaan puolustusvoimien koirien häkkiin ja jätettiin sinne kököttämään yksin parin sakemanni nartun kanssa. Enpä ollut allerginen ja sain himoitsemani koiran. Okay, rotu oli ihan väärä; halusin sakemannia mutta sain kääpiö villakoiran. Vaan olisi susikko ollut helpompi kuin meitin Rontti!

Remontti ja puutarha suunnitelmaa olen tehnyt innolla. Nyt vaan pitäis päästä puurtamaan ja saamaan hommat kunnolla alkuun... Valmista ei varmasti tule remontinkaan suhteen ennen kuin syksyllä mutta mitäs sitte? Mihin tässä kiirus.

Eli jos laittelen meiliä, että teretuloa Maanääreen niin ottakaa rukkaset, lapio, saha, maalipensseli, vasara tms. mukaan