Aamusella käytiin Hartsan ja parin muun kanssa reenimässä tottista. Harmi olikin taas oikein toimessaan ja täsmällisyys vaan parani mitä kauemmin jaksoi höylätä.... Hullu koira!

No, sitten kotiin, äkkiä sapuskaa ja Hörö autoon. Ja  eikun reenimään! Roccoa ei sitten huvittanut tooistella  juuri lainkaan. Tosin seuraaminen oli hienoa ja siinä täysillä mukana. Mutta edellinen lemppariliike ; nouto, oli ihan hukassa. Hyppy allright, vaikkei mikään täydellinen suoritus.

Kentältä kotiin ja Kylli tuli trimmaamaan Esteriä, siis sen rotuista koiraa, jota ei sitten oikeasti trimmata. Mutta Essu on kohdunpoiston jälkeen kasvattanut niin mielipuolisen turkin, että leikkuupuimurilla olisi ollut helpompi ottaa suurimmat pois... Mutta suuren karvamäärän alta alkoi paljastua söpö pyramiiti narttu.

Ei otettu ihan kokonaan kerralla, vaan jatkretaan urakkaa myöhemmin. Mutta kyllä se nyt jo etäisesti muistuttaa ihka oikeaa paimenta...

Nyt tämä Mamma lähtee saunomaan ja valmistautumaan yksiin KVA bileisiin. On se vaan hienoa nähdä, että kun jaksaa motivoituneesti tehdä hommia niin lopussa kiitos seisoo. Nauru

Mutta niin kuin olen monesti aiemminkin sanonut, että tämän lähemmäs en KVA titteliä pääse kuin osallistumalla ko. bileisiin.... Mutta tämä onkin se nautinnollisin ja helpoin tapa. Ja sopii miulle vallan verrattomasti!