Tässä sitä ollaan melkein ekan viikon lopussa ja jo nyt katras alkaa epäilyttävästi mulkoilla kun otan metsävehkeet niskaan... Saas nähdä miten on loppulomasta; tuleeko kukaan edes lähelle?!

Ollaan meinaan jäljestetty tällä viikolla ahkerasti ja metsälenkkeilty jne.jne. Ja hakuun pitäisi mennä illalla neiti Esterin kanssa. Ja huomenna lähteä aamuvarhaisella kohti Lapuaa jalostustarkastukseen...

Neiti Ester aloitti sitten juoksun ja tarkoitus olisi yrittää astutusta tämän kuun aikana. Jos sitten vaikka niitä pikkuessuja tulisi... Se on nyt sitten toistaiseksi viimeinen yritys tällä saralla. Katsotaan sitten myöhemmin muutaman vuoden kuluttua uudella sukupolvella uudestaan.

Kaakkolaisten kymppäbileetkin iskee päälle tämän kuun lopussa. Ja vielä on paljon tekemistä ei niinkään enää suunnittelua vaan toteuttamista...

Ja muutenkin hlökohtaisella saralla olen suunnitellut uusia linjanvetoja. Saas nähdä kuinka muijan käy! Tämä nyt ei sitten tarkoita sitä, että aikoisin naimisiin tai muuten ukottuisin! Sitä kuitenkin kaikki ekana epäilee : D Mutta pidetään vielä salaperäisyyden verho edessä tai miten se hienosti sanotaan?

Lomailu on tuntunut sen verran hyvältä, että alan vakavasti toivoa lottovoittoa ja varhaiseläköitymistä! Tuntuu, että just saa puuhattua rakkien kanssa kaikenlaista mutta miten hitossa ehtii tehdä töitä? Nurmikkokin on vielä leikkaamatta ja alkaa kaivata lähinnä niittopuimuria tai vastaavaa aparaattia. Tosin asia harkinnassa ja suunnittelussa, siis nurmikon leikkuu, joten eikös se ole melkein kuin puoliksi tehty??

Ens viikolla kerron kuulumisia pohojanmaalta... Mietin vielä, tarviiko ottaa puukko mukaan... Ihan niin kuin varmuuden vuoksi jos niitä häjyjä tulee vastaan raitilla. Ei kai sentään? Mutta jälkiliinan ja muut reteleet otan mukaan nääs siellä on aakeeta laakeeta ajaa pitkää peltojälkeä ainaski viis kilometriä (Harmi parka)

Lopuksi kohtauksia totellisesta elämästä: Mentiin Roccon kanssa Mummolaan ja Harmi tuli tapansa mukaan rutisemaan Roccolle. Komensin kaks kertaa ja kun ei ollut mitään tehoa roikotin Harmin niskavilloista jäähylle makuuhuoneen puolelle. Pappa totesi yksvakaasti: Jaaha, tuli ylituomari paikalle ja antoi Mummon Kullalle punaisen kortin!