Mummo lupasi luopua alamittaisista tänään eli saan Maanääreen koko lauman. Jess! Saas nähdä millaiset vieroitusoireet Mummolle tulee ja pistääkö Papan noutamaan pimpulat jo yöllä takaisin...

Lauman kokoontumisajoihin liittyen leikittiin eilen Roccon kanssa kadonneen puruluun metsästystä. Tiesin, että ympäri huushollia on piilotettu kuusi puruluuta ja yksi lehmän sääriluu. Vaikka Rocco itse ei niitä syö ei niihin tietenkään muutkaan saa koskea..

Sääriluu löytyi helposti eteisestä, yksi puruluu oli makuuhuoneen lattialla. Kun keräilin luita niin Rocco seurasi silmät renkaina mitä puuhasin. Selvästi näki, että ukkeli mietti Mamman seonneen kun etsii ja jemmaa vaatehuoneeseen HÄNEN ikiomat puruluunsa. Poika alkoi itse etsiä luita ja yritti epätoivon vimmalla piilotella niitä uudelleen; pesukoneen taakse, kolme piilotettiin sänkyyn jne.  Ilme oli täysin tyrmistynyt kun kaivoin luut esille ja vein ne kaikki vaatehuoneen hyllylle. Onneksi kaikki luut löytyivät! Nyt voivat pimpulat tulla.

Ajattelin tänään käydä tekemässä hyvän tapaturmavakuutuksen; kaivoin nimittäin minisukset esiin ja ajattelin sään salliessa vähän hiihdellä lauman kanssa... Minisuksilla kun on vähän huono jarrutella niin vakuutusten on syytä olla kunnossa.

Pari iltaa sitten pidimme leirikokousta Maanääressä ja muisteltiin menneitä. Muistin  "koiraurheilusta" pyöräilyharjoituksen Rollo-collien kanssa. Lähdimmen pontevasti pyöräilemään ja eikös samankadun villakoira nartulla ollut juoksu. Herrasväki oli pihalla kaffeella kun Rollon kanssa pyöräilimme ohi, tai niin kuvittelin. Rollo päättikin lähteä naisiin ja pyyhkäisi suoraan orapihlaja-aidan läpi naapurin pihalle ja minä tietysti fillarilla perässä. Naapureilta jäi kahvikupit puolitiehen kun katsoivat pensasaidan läpi pölähtäneitä yllätysvieraita. Enpä juuri muuta kehdannut sanoa kuin hyvää päivää ja lenkillä tässä ollaan... Äkkiä fillari ympäri, Rollo kuosiin ja matkaan...

Että vakuutukset syytä olla kunnossa...