Kaikkihan muistavat kuuluisan Riverdance-ryhmän, jotka esittivät Irlantilaista "teputusta" suorissa riveissä jne. Hienoa katsottavaa! Anyway;

Tallinmäellä sustaa Riverdance-Harmi, joka osaa kerjätessään teputtaa oikein näpäkkään rytmiin. Herra seisoo tojottaa takajaloillaan ja steppaa paikallaan. Riittäisikö koiratanssinumeroksi??!! Hymy

Tänään Hartsa oli niiiiiiin onnensta mykkyrällään kun Mamma tuli kotiin, että joutui sulasta innosta loikkaamaan keittiönpöydälle. Sillä ei ollut tietysti mitään syytä, että pydällä oli piparia, pullaa yms. herkkuja... Eihän ahneet pikkukoirat ajattele mitenkään rosvoamista, eihän?

Ja Ester on sairas, väitti Mummo kivenkovaan töistä tullessani. Ei ollut kuulemma aamulla lähtenyt lenkille. Haloo! Jos meinaa sataa vettä niin ei kai hieno daami poistu lenkille. Siis ei vielä satanut mutta aikoi kyllä... Essu taas vähän vedättää Baskereita.

Roccolle on tullut huvittava tapa; aamu-unisena se ei halua herätä vielä ennen kuutta. Joten kun mie lähden liikkeelle, tämä reipashenkinen otus kömpii miun paikalle. Pää tyynylle tai vaihtoehtoisesti takapuoli ja eikun Ruususen unta! Saattaa herätä kun tuo aamuruuan tai sitten ei. Riippuu vähän mitä tarjolla. Kaikki kun ei ole yhtä syötävää!

Tänään olen taas menossa suorittamaan Madamen tehtäviä, vanha parittaja kun olen! Eli olen menossa astutusavuksi. Saapi nähdä miten onnistuu. Onneksi yleensä luonto tikanpojan puuhun ajaa; toki osa myös puusta putoaa! Pitäkäämme peukkuja!