Oltiin sitten isolla revohkalla liikkeellä eilen Haminan Bastionissa... Ja ekaa kertaa pääsin nauttimaan täydestä palvelusta; mukana oli reipas kenneltyttö, joka huolehti ns. juoksevista asioista; kuten Esteristä ;)

Aloitus oli Siirin kanssa folkkikehässä. Sipellä oli Mammasta riippuvaisuuskohtaus ja esittäytyminen oli hieman vaisua. Sijoitus kuitenkin PN2. Va-sert ja VACA. Ei paha, vaikka olin toivonut hieman enemmän... Pahus!!!!!!!!!!!

Seuraavana vuorossa olivat sitten isä ja poika; Rocco ja Remu. Remu suoritti missikisa debyyttinsä isänsä tavoin reippaasti loikkien. No, herralla ikää 11 kk, joten se sallittakoon. Ja hienosti meni; Remu peittosi isänsä!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eka näyttely ja ROP, sekä SERT! Cacib tuli Roccolle kun Remun ikä ei vielä riittänyt siihen. Sitäpaitsi kovin moni koira ei ole parin viimevuoden aikana ottanut Roccon päänahkaa.... Taisi tulla hyvä yhdistelmä Viivi x Rocco.

Viimeisenä kehään meni Ester. Ja nyt miulla on mustaa valkoisella, että koirani on hieman liian rauhallinen... Uskokaa tai älkää! Ja mie kun olen reenannut, että Essu edes suostuisi seisomaan kehässä. Mutta ilmeisesti seisoi liian paikoillaan. Heti kun annoin vapaa käskyn niin se pentele näppi akillesjänteisiin, pyöri ja hälkkäsi niinkuin Ester vain voi. Että se siitä rauhallisuudesta.

Isoon kehään mentiin sitten Remun kanssa. Ja totesin, että nimi Taikurin Armoton on koiralle ihan väärä; sen pitäisi olla Isonkehän Vallaton... Muut koirat käytäytyivät siivosti isossa kehässä. Mutta isäänsä tullut poika, suuteli tuomaria kiihkeästi suulle kun hää tuli arvostelemaan. Onneksi tuomarin huumorintaju kesti  pikku Picardiilin kiihkeän syleilyn. No, isokehä meni niin kuin aina; kiitos ja kumarrus ja pihalle...

Illalla oli takki aika tyhjä kun kotiin pääsi... Kyllä missikisoissa on mukavaa ; )