Picardiileja oli kokoontunut Tuusulan koiranäyttelyyn Suomen ennätysmäärä; 7 kpl. Paikalla oli tutuista; Roccon ja Viivin lapsista kaks Gelmi ja Remu, Picken ja Hemulin kolme lasta nyt (8 kk);Lara, Cara ja Junnu, Isä-Picke itse ja yksi uusi tulokas Arwen ehta ranskatar.

Käytiin Picken Jaanan kanssa vähän etukäteenkin kehäsä; arvosteluun piti tulla narttu pennut ja myö siellä patsasteltiin avoimen luokan urosten kanssa ... Nolostunut  Tosin suvereenisti tuomari alkoi arvostella koiria.... Meitin tytöt!!!! No, kehäsihteeri onneksi heitti meidät kehästä. Pääsivät sitten oikeatt tytöt kehään.

Mentiin sitten uudestaan, Picke edellä ja Remu perässä. Ja sitten meitä arvosteltiin... Remu oli PU1, SERT ja ROP. Ihana Picke, mokoma, ei suostunut näyttämään korviaan ja jäi PU 2:ks.

Avoimen nartuissa oli Gelmi ja Arwen. Gelmi PN1, SERT ja VSP. Arwen siis PN2.

ROP:pi kehässä oli sitten sisarukset vastakkain ja tällä kertaa Remu oli sitten ROP. Päätimme Minnan kanssa ettemme jää odottelmaan isoa kehää kun varsinainen kehä oli heti aamusta... Oli niin kuumakin Cool

1246703174_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ryhmäkuvassa vasemmalta oikealle; takana piilossa Picke, sen edessä Junnu, Lara, Cara, Gelmi, Remu ja Arwen (siis en muista oikeaa kutsumanimeä, joten nimi virallisesta nimestä "pala")

Puhuttiin porukalla, että syyskuun Porvooseen lähdetään ja pidetään kesäkauden päättäjäisnyyttikestit kehän jälkeen. Toivottavasti paikalle tulee monta tänään puuttunutta Picardiilia.... Vink, vink Roccon ja Viivin lapset!!!!!!!!!

Tässä vielä ilmo-osoite Porvooseen (siis pientä painostusta... Nauru)

Tuomarina Jeannette Larive, Ranska

Ilm. 17.7 mennessä 30€/koira, 14.8 mennessä 35€/koira, tilille AKTIA 405568-267174/Porvoon koiranäyttely 2009.

Porvoon koiranäyttely 2009

Leila Tikkanen , Asikkalankatu 47 B26, 15140 LAHTI