Nyt se on sitten rikki tämä rakas Matolaatikkoni... Jätti miut eilen raunioradalle! Laturi sökö... Apuvirralla "onnuttiin" kotiin... Ja eikun uusi akku lataukseen.

Tänään lähdin riskillä akun voimin töihin. Saapi nähdä pääsenkö kotiin.... Täytyy toimittaa Matolaatikko korjaamolle, että vielä hetken matkaa sinnittelisi mukana.

Viikonloppu on ollut täynnä koirahäppeningiä; perjantaina olin koulutuskentällä kouluttamassa ja Ester sai uuden reenarin; Tiitu (n. 10 v) otti Lyllerön reeniin. Neidistä tulee vielä hyvä ohjaaja kun ssai Essunkin toimimaan kohtuullisesti ja se ei ole helppo homma.

Lauantai aamuna aloitteltiin pelastushakukokeella (oltiin Harmin kanssa kentällä muka häiriökoirana; onneksi Hönö hoiti virallisesti hommaa...). Metsään mentäessä kävin vaihtamassa Harmin Roccoon, jonka kanssa livistimme metsästä ja lähdimme Pyhtäälle jäljelle ja tottikseen... Rocco oli varsin laimea jäljellä mutta muut koirakot pelasivat hienosti. Jälkiä hapattaessamme reenailimme tottista. Kyllä se siitä...

Sunnuntai aamuna ysiltä reenailtiin raunioilla (pääsin tosiaan hät´hätää perille; Matolaatikko sammui radan portille). Pitkästä aikaa oli hauskaa raunioilla. Essu toimi niin kuin pitääkin. Ja muutenkin koirat tuntuivat nauttivat reenaamisesta siellä...

Raunioilta kotiuduttuamme vaihdoin vain koiran Roccoon ja lähdimme merelle. Tuulta oli niukanlaisesti mutta kyllä ne ilmaisut sieltä löytyivät... Ja kerrankin Rocco malttoi pysyä kuivalla maalla, eikä lähtenyt uimaan! Mieli teki ja yksi yritys mereenpäin oli mutta Rocco sai itsensä hyvin "padottua" ja pysyi kuivalla maalla!!!!!

Ilta menikin sitten Matolaatikkoa manaillessa ja akkua ladattaessa.....