No niin kerrankin pääosassa ei ole koirat vaan mie ite. Viikko sitten olin yhdessä meetingissä ja ajelin kaikessa rauhassa kotiin päin. Mietin, että ajanko rekkaruuhkan kautta vai vanhaa tietä Haminaan. No ajattelin,että pikatiellä on tilaa ja eikun joukkoon tummaan mukaan.

Haminan lähellä Poitsilan rampin alla oli ratsia. No mitäs siitä, ei ollut tullut nautituksi kuin kahvia ja vettä eli ei huolettanut pysäytys. Nuoret ystävälliset konstat pysäyttivät ja naispuolinen puhallutti ja totesi nollaa näyttävän.

Sitten katsottiin ajokortti ja auton paperit. Yllätys, yllätys! Auto katsastamatta ja siirtyminen poliisiautoon. Miespuolinen konstaapeli pahoitteli, että joutuu sakkoa kirjoittamaan. Siinä kohtaa alkoi vähän huvittamaan ja hetken luulin, että toimittavat vielä verikokeisiin kamoissa ajelu epäilyn vuoksi... Mitäs siinä itkemään kun tilanne oli lähinnä tragikoominen...

Volvosta lähti kilvet ja sain ajoluvan Tallinmäkeen ja sieltä sitten korjaamolle. Ajelin kohti Mummolaa ja taas poliisit perässä valot välkkyen kuin amerikkalaisessa joulukuusessa. Ajoin tiensivuun  ja nämä samaiset poliisit vaan olivat unohtaneet antaa paperit takaisin. Huh-huh! Hetken luulin, että uudet lentävät perässä kun eukko ajaa kilvettömällä autolla.

Maanantaina katsastukseen ja eihän vanhus mennyt läpi!!!!!!! Vikalista oli kuin joululahjalista. Mitään ei puuttunut.

No onneksi on olemassa Masa, joka fiksasi vanhuksen kuntoon ja perjantaina pääsin käymään katsastuskonttorilla uudestaan. Nyt meni puhtaasti läpi ja sain ruuvata kilvet paikoilleen.

Taas on vanhus liikenteessä! Kyllä on ihanaa kun on auto alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!