Meinaan vanheneminen! APUA! En olis ihan heti uskonut. Meinaan tänä aamuna etsin kännykkää verenpaine jossain 700 paremmalla puolen ja kuinka ollakkaan; se löytyi omasta kädestä?! Mitä vielä hukkaan? Itseni?

Muutaman vuoden kuluttua saan etsiä kaikkea ja en tiedä löydänkö perille mihinkään.... No, palauttakaa miut sitten oikeaan osoitteeseen Reitkalliin. Kiitos.

Onneksi on nämä koirat; ne ainakin osaa opastaa perille:Mummon herkkupatojen ääreen! Esterkin on niin paksu ettei kohta mahdu ovesta sisään (ja mitään halua ulos sillä ei ole ; D) Lyllerön laihdutuskuuri on epätoivoinen yritys kun se on ruokavarkaana aivan lyömätön! Mikään ei ole turvasssa kun neiti haluaa jotain. Harmi on huomattavasti rauhallisempi herkkujen suhteen ja Rocco nyt on luku sinänsä. Roccolle kun tarjoaa jotakin "herkkua" niin se tuijottaa silmät puolen metrin tangossa ja peruuttaa pois paikalta; YÖK, en syö!

Roccoa pitäis vähän lihottaa mutta milläs lihotat kun se ei suostu syömään mitään kaloripitoista! Rasittava koira kun syö vaan sen minkä tarvitsee, eikä mitään muuta... Ei vaan oikeasti pahuksen hyvä! Ei tarvitse huolehtia ylipainosta. Mutta hyvät konstit olisi tarpeen miten siihen sais muutaman kilon lisää.

Nyt on sitten myös melkein satavarmaa, että juhannusviikolla maailmaan putkahtaa pikkuroccoja. Tuskin maltan odottaa!!!

Käydään sitten heinäkuussa Roccon kanssa näytillä Pohjanmaalla JOS tulevat pennun ostajat haluavat nähdä isukin ihan elävänä... Riskinä tietysti, että peruvat kaupan kun näkevät Hörökorvan, tämän rauhallisen ja aina jalat maassa pitävän herrasmiehen...