Olin siis tänään Vallun kakkoskuskina vepekisoissa vai kokeessa. Helppo jobi kun koira tiesi mitä tehdä.... Lähinnä istua tönötin veneessä ottaen vastaan tavaroita, antaen köyttä ja ihan ekana vain seuraneitinä, ettei herra hyppää liian aikaisin uimaan Hymy

Tarkoitus oli kerätä mahdollisimman paljon pisteitä, max. pisteet sata. Ja ykköstulokseen vaaditaan 90 pinnaa. Meillä, tai siis Vallulla, meni huikeasti; loppusaldo 96 pistettä. Eilenkin Vallu sai ykköstuloksen ja sai nyt siis siirron avoimeen luokkaan! Hyvin on Jaana koiransa reenannut myös vepessä.

Pikkuneiti Martta teki myös tuloksen mutta viimeinen liike meni nollille. Kuka sitä nyt vierasta hukkunutta pelastaa, voip olla vaikka mikä murhamies....  Mutta loppupisteet 75p eli tulos kuitenkin!

Vepekisoissa on yhtäläisyys erikoisjälkikokeisiin; porukat tsemppaa toisiaan ihan tosissaan. Ja mokan sattuessa mietitään  porukassa kuinka fiksata asia... Tosi fair play meininki!

Alokasluokan muutes voitti Aussi, sai 98 p. Oli ripeä ja reipas ja hällekii ohjaajineen siirto avoimeen luokkaan!!! Hienoa!

Lansujen ja nöffien lisäksi roduista löytyi siis yks Aussi, yks Malikka, yks Lapukka ja yks Flätti. Eli muutkin rodut on tervetulleite kisaamaan. Tosin nämä "vääränrotuiset" joutuvat suorittamaan soveltuvuuskokeen ennen aloluokkaan pääsyä.

 Vähän tekis mieli alkaa reniä vepeä mutta miun ainokainen kokonsa puoleen sopiva eli Rocco on vesielementissä täysin hallitsematon.... Veneestä hyppy onnistuis loistavasti mutta se rantaantuleminen onkin sitten se ongelma, esineen vientikin onnistuisi; tosin en tiedä minne trooppiselle saarelle esine päätyisi, veneen hakeminen oukei mutta sitten veneiltäiskin kohti Maarianhaminaa tai Miamia, hukkuneen nouto; joo kyllä. Hukkunutkin pääsis vähän kauemmas lähtöpisteestään ja todennäköisesti laivaväylälle tms.

Eli täytyy harkita todella tarkkaan kannattaako edes yrittää.... Ei ole mielekästä mennä reenimään ja todeta, että miun koiraa metsästetään koko kumivenelaivaston voimin pitkin Suomenlahtea.... Saattais muilta jäädä reeniaika vähän vähiin...

Mutta ehkä joku päivä, jollain koiralla.......................................