Olinpa eilen reenailemassa yksityisopissa tottiksen osalta. Voi Pyhä Sylvi ja muutama muu pyhimys! Miten voi olla vaikeeta??!!

Kun mie alan suorittamaan käskyn mukaan liikkeitä niin olen kuin kanan ja Matti Nykäsen risteytys; pää nokkii niin kuin kanalla ja mäkihyppääjän etukeno. Onneksi en osaa lisätä kuvia tänne blogiin; meinaan viimekisojen todistusaineistossa on sellaisia kuvia, että Korkeajännityksen saksalaisupseerien yrmy ilme on kuin lempeä hymy...  Tämä yhdistettynä nokkiva-etukeno meininkiin niin ulkoasu on kuin Muppet Shown kotkalla (kuka sitten muistaakin tämän linnun).

Aina peräänkuulutetaan luontevaa käytöstä kokeissa. Pitäisikö miun hommata itselleni kanapuku vai mäkihyppääjän haalari? Huulipunalla voi sitten maalailla kestohymyn kasvoille, ettei säikyttele kentän reunalla olijoita. Liekö kuinka moni nähnyt painajaisia viime torstain jälkeen??

 Ainut hyväpuoli tässä on, että suunta ei voi olla kuin ylöspäin. En edes uskalla kuvitella mikä voisi olla vielä kauheamman näköistä.. Ehdotuksia otetaan vastaan :)

Essulla alkaa huomenna sairausloma kun siltä viedään "romppeet" pois. Kun en enää aio pennuttaa iän puolesta, enkä halua myöskään pelätä mitään tulehduksia/ syöpiä niin fiksumpaa leikkauttaa tässä vaiheessa. Saa Essukin loman sitten tähän kohtaan ja toipumisen jälkeen jatketaan taas uusin innoin...