Rocco Roceknroll on varsinainen pesukone ja ranskalaisten suudelmien mestari. Lisäksi se ei välitä ketä pussaa kunhan saa pussata! Tällä lähinnä tarkoitan ettei se ole sukupuolirajoitteinen...

Olen yrittänyt opettaa sille epätoivon vimmalla oikeaa ranskalaista tapaa poskisuudelmien vaihtoon; kevyt sipaisu ei mitään kielen rullaamista tiukalle rullalle ja survomista kohti toisen tärykalvoa. Mutta eihän tämä penteleen tollo mitään ymmärrä; kun kerran pussataan niin pussataan niin että tuntuu! Siinä Roccon motto lyhykäisyydessään.

Tällä viikolla tulee taas hauskaa, ainakin Roccon mielestä. Taas saapuu oikea daami visiitille aikomuksenaan tiinehtyä. Saattaapi poika olla loppuviikosta hiukka väsy ja lihakset jumissa. No, onneksi on näitä hieromistaitoisia kavereita. Saa sitten sulhon taas elvytettyä...

Eli tulevalla viikolla jää varmaan blogit vähemmälle... Nääs tämä sekstailu on sen verran kokonaisvaltaista, ja etenkin aikaa vievää, puuhaa ettei jouda koneelle tarinoimaan.

Mutta toivomuslistalla olis pieniä picardiilejä vino pino. Tietysti tämä uroksen omistajana oleminen on huomattavasti kevyempää kuin nartun omistaminen. Nimittäin sitten se kyttäys onnistuiko, montako tulee, meneekö kaikki hyvin, paskaralli kuus viikkoa (kaks ekaa hoitaa emo...) jne. jne. on huomattavasti rankempaa. Uroksen omistaja voi rauhassa viilailla kynsiä ja sivusilmällåä vaan seurata, että homma hoituu.

Uskotteko?