Mummon kulta Harmi toimi taas salakostajana; olin Roccon kanssa reeneissä ja kun tulin kotiin oli Hartsa käynyt merkkaamassa Roccon häkin. Kun hän ei päässyt mukaan niin picardiilikin saa tuntea sen nahoissaan. Asiaa ei tietysti helpottanut edes se, että Harmi pääsi aamulla varhain Mamman kanssa kaksin metsään. Picardiililla kun ei ole oikeuksia meitin huushollissa (ainakaan Hartsan mielestä).

Eihän siinä muuta kuin häkin pehmusteet pesuun...

Essu harrasti tänään umpihankijuoksua hakuharkoissa. Melkein olisi toivonut, että sillä olisi ollut Roccon sääret. Sen verran paksulti oli lunta. Mutta sitkeänä eukkona se pohrasi maalimiehille. Hyvä Lyllerö!

Rooc on joutunut koville. Perjantaina kävimme hiihtimillä Pikku-Mustassa (pieni saari Haminan edustalla). Mennessä Rocco välillä veti, välillä loikki kuin mielenköyhä ja hurvitteli muutenkin picardimaisesti. Takaisinpäin tultiin aika haipakkaa. Meinaan saaren luona vastaan tuli vanhempi mieshlö pappatuntsalla; ei muuta kuin sukset ympäri ja Roccolle käsky: Ota kii!!!

Toivoin, että pappatuntsa jaksaisi rantaan asti ja ehtisi edeltä karkuun . Seuraava "kauhun paikka" oli Rampsinkarin rannassa oleva avantouintipaikka. Hetken epäilin, että joudun vielä harrastamaan vesihiihtoa  mutta onneksi Rocco totteli käskyä, eikä syöksynyt avantoon.

Lauantai päivä meni tokon SM karsinnoissa hommissa. Aamu seiskasta iltaviiteen. Oli hienoja suorituksia ja oli epäonnistumisia; siis elämän koko kirjo. Mutta on se hienoa katsottavaa kun koira ja ohjaaja pelaavat hienosti yhteen. En uskalla edes arvailla montako "työpäivää" on mennyt reenaamiseen... Ilmaiseksi ei ole varmasti tullut mitään..

Jostain kummasta syystä on takki aika tyhjä tällä hetkellä. Saunassa käyty ja päivän reenit reenattu. Josko nyt ehtisi soffalle tuijottelemaan töllöä vai häipyykö tajunta Höyhensaarille heti kun pysähtyy ?? !!!