Jos olis ikuinen vkonloppu niin hauskaa olis, tai sitten ei. Jos olis samnalaisia kuin miun vkonloput niin elämä menisi kyllä nopeasti.

Esi. Perjantaista en muista mitään... Syy ei ole viinaksissa vaan yksinkertaisesti niin paljon tapahtumaa ja menoa ettei kertakaikkiaan kovalevy enää riitä... Lauantaina vein Baskerit Mänttään setäni 80 v juhlille. Roccon kanssa sitten käytiin vähän puuhaamassa... No, siihen meni lauantai.

Sunnuntaina aamusella lähdettiin Hartsan kanssa jäljelle. Kotiuduttuani söin pikaisesti . Sitten Roccon kanssa pariks tunniks metsään. Sieltä kotiuduttuani kaffapaus. Puolisen tuntia vaakatasoa ja taas menoksi; ROP kaffeille, sieltä sitten tottistelemaan Essun kanssa. Ja tottisten jälkeen kotiin, koiran vaihto ja Harmin ja Siirin kanssa metsään... Kello oli puol ysi kun ihdoin kotiuduin ja eikun saunaan...

Ja vko alkaa samanlaisissa merkeissä; tänään metsään jäljelle ja tottikseen, huomenna sama, keskiviikkona metsään hakuilemaan, torstaina hakuilemaan, perjantai ns. vp tai sitten "vain" tottista, lauantaina käyttäytymiskokeeseen hommiin ja illalla treffit Topin ja Essun kanssa, sunnuntaina aamusella jälki ja heti sen jälkeen mepekoirareenit... Toki tässä välissä käyn myös töissä....      ;)

Essu on toipunut loistavasti; eilen se olisi tottiksessa kiivennyt vaikka puuhun jos olisin käskenyt.... Neiti nääs on ollut makkarattomalla ruokavaliolla ja eilen sai reeneissä palkaks makkaraa... Oli motivaatiota tehdä...

Katsotaan miten sitten tänään käy....