Kävin Kaakkolaisten sivuilla ja TAAS on Kotkan suunnassa joku koirien myrkyttäjä liikenteessä... Voi Kiesus, että voi jollain olla ns. vajaat valot päällä... Onneksi asiasta on tehty rikosilmoitus löytyneiden rotanmyrkkyjen ja pillereillä täytettyjen leipien tiimoilta!

Mutta vastavuoroisesti; on meissä koiraimmeisissäkin yllättävän paljon pissipäisiä. Siis mikä helkutti oikeuttaa meidät maailmanomistaja käyttäytymiseen? Sekö, että narun päässä on joku muotovalio tai Match Show:n Bis ykkönen? Tai se, että sattuu olemaan niiiin helvatun hieno ja viisaskoira?

Inhoan suunnattomasti niitä koiranomistajia, jotka muista immeisistä piittaamatta ulkoiluttavat elikoitaan julkisillapaikoilla ilman narua ja takeita siitä, että otus pysyy rukkasessa tilanteessa kuin tilanteessa. Ei vapaana pitäminen ole mikään "TOSI COOL"-juttu. Laukkaa meikäläisenkin rakkilauma vapaana. Mutta yritän tehdä sen niin etten vaan häiriköi laumallani muita kulkijoita. Eli käytämme hyväksemme metsää missä muita immeisiä harvoin näkyy... Näin  vois muutkin tehdä, ellei sitten satu kompastumaan omiin kinttuihinsa kun ei ole sileää pururataa tai asfalttia tennareiden alla. Tai ei satu pelkäämään metsää, missä saattaa pitkähampainen orava tai jänis uhata henkeä... Tai pelkää eksyvänsä kun ei ole merkittyä reittiä nokan alla. Mutta kyllä sitä voi muuten elvistellä, että kattokaa kaikki mulla on koira ja sen voi vielä pitää ihan irti!

Eihän siitä tarvitse piitata, että kaikki immeiset ei tykkää koirista tai suorastaan pelkää niitä (vaikka kyseessä olisi joku pikku chihu). Sehän on NIITTEN ongelma, ei miun. Kun miun koirat saa traumoja ja ne ei saa toteuttaa itteään kun ne on narussa. Ja niillä on lupa sontiakin ihan minne haluavat, eikä miun tartte kerätä paskoja pois.... Pääasia on ettei miun koiran tartte kärsiä tästä tiukkapipojen yhteiskunnasta...

Ai mistäkö moinen kilahdus, taas..... Olen taas saanut kuunnelläa valituksia irti olevista koirista pururadalla. Ja koiranomistajista, jotka tuntuvat omistavan koko alueen...

Kun oltais osapuilleen järkeviä ja noudatettais jonkin sortin huomaavaisuutta koirattomia kohtaan niin varmaan koirallisiakin katsottaisiin paremmalla silmällä.

Näihin myrkynheittäjiin ja keittäjiin ei valitettavasti auta mikään.... Sairas mikä sairas!!!!