On vietretty vauhdilla... Aamulla käytiin Roccon kanssa pyöräilemässä Lelussa. Oli todella ihana ilma ja Rocco ravasi reippaasti muutaman kilsan.

Sitten pikavauhtia kotiin, Essu kyytiin ja kohti Simonkadun kenttää ja Match Showta. Ester lähti kehiin taas vakkariohjaajansa Tiitun kanssa. Osallistuivat Lapsi ja Koira kisaan. Nyt meni vielä hienommin kuin viimeks. Hyvä Tiitu!

Mie innostuin  kans ja osallistuttiin Esterin kanssa pieniin koiriin. Ja julmettu menestys tuli Nauru. Tultiin nimittäin pienten sinisten neljänsiks!

Käytiin Tiitun kotona jäätlöllä ja sitten Essun kanssa vauhdilla kotiin ja taas koira vaihtoon. Nyt sitten Hartsan kanssa tottikseen. Reenin suurin aihe oli liikkeestä seisominen .Ja sitä sitten hiulattiin urakalla, välillä tehtiin luoksetuloa ja muuta kuviokelluntaa ja taas palattiin seisomiseen. Kyllä se siitä!

Sitten kotiin ja syömään, vihdoinkin. Heti pittuuvellaan ja taas menoks. Nyt sitten vuorossa koiratonta toimintaa; lähdettiin Willen kanssa ongelle. Istuttiin Tervasaaren laiturilla uittamassa matoa. Saalis oli aika niukka; Mie sain yhden kymmen sentisen kiisken ja Wille vaan opetti matoa uimaan. Olikin miun vuoro saada edes yks kala kun Wille syksyllä sain monta...

Koko päivä ulkona, painaa kyllä kintereissä. Naama punottaa auringosta ja nyt oikeasti väsyttää.

Huomenna sitten taas on uudet kujeet. Aamula reenit, sitten piipahdan töissä ja sen jälkeen eikun menoks kohti Jokelaa ja jalostustoimikunnan kokousta. Kello on varmaan sitten taas paljon, jahka kotiin pääsee.....