Käytiin eilen Harmin, Essun ja Seijan kanssa moikkaamassa Harmin ja Pörrön jälkikasvusta Jekkua Espoossa. Reilun kokoista poikaa (Harmia ainakin viis senttiä korkeempi) ja vielä hauskan keskentekoinen, niin kuin vuos ja 4 kk vanha voi olla! Pitkät komeat sääret, kroppa vielä kevyen kevyt ja turkkikin vasta tuloillaan. Mutta voi mikä askel!!!!!!

Vähän epätarkka kuva mutta musta naama näkyy hyvin.

Tässä kuvassa Harmin näköinen selkeästi....

Tässä siis Harmi ite...

Jekku on tosiaan hauskan oloinen nuori mies kaikkine nuoren miehen kotkotuksineen... Mutta minkäs murkku itselleen mahtaa; kun ahistaa niin ahistaa, eikä kukaan ymmärrä.....

Onneksi Jekulla on hyvä emäntä! Joka jaksaa ymmärtää "räkänokkaa" hyvin; jahka muistaa vaan välillä vähän löysätä pipoa ja muistaa, että Pyramiiti on Pyramiiti vaikka voissa paistais.... (vanha korealainen resepti)

Mutta Espoossa kaikki hyvin!

Sen sijaan repesin raivosta ja raivoan vieläkin pelkkää ajatustakin Hartsan yhden pojan kohdalta... Nääs sälliltä vietiin pallit kun oli alkanut uhoileen toisille koirille yms.! Hallelujaa ja muita sananparsia! Olisikohan yhteys kasvattajaan, meikäläiseen, paikalliseen koirayhdistykseen, ongelmakoirakouluttajaan tai vaikka Oprahiin ollut ENSIN parempi vaihtoehto???? Varsinkin kun kyseessä siis on NYT 16 kk penska??? Tännekin on rantautunut tämä jenkkiläisten tyyli kastroida nuoria ellei jopa melkein pentuja..... PASKA JUTTU!   Jos järki on tätä luokkaa, että primäärikeino on ottaa pallit pois niin entäs ellei auta? Kutsuuko monttu räkänokka ikäistä koiraa ? Ja olisi kannattanut ennen koiran hankintaa funtsia mihin omat rahkeet riittää. Olisin voinut suositella ko. poppoolle loistavaa eläinkauppaa: Anttilan leluhyllyä. Sieltä löytyy jokaiselle sopiva elukka; paristoilla tai ilman!

Ihan oikeasti, olen NIIIIIN vihainen, että en halua ikinä tässä elämässä törmätä tähän omistaja kööriin tai perheeseen. Ja toivon, ettei heillä ole poikalapsia. Sillä meikäläisen logiikan mukaan noin 15-vuotiaana kun ,murrosikä oikeen nappaa päälle voi olla pojan kulkuset vaarassa...... Poika kun pörrää vanhemmilleen ja opettajilleen yms. Mikäs sen helpompi konsti kun pallit pois.... Turha edes yrittää muita keinoja vai mitä?????

Tämä juttu suututti miut niin, että meni asian kuulemisen jälkeen yöunet ja se on paljon se. Normisti miun nukkumiseen ei vaikuta yhtään mikään.  Ja yhä edelleenkin pelkkä ajatteleminen nostaa verenpaineen taivaisiin!

Iloiseksi lopuksi tämän viikon lumikuvat.........