Taas on maanantai ja viikonloppu takana... Tällä kertaa oli niin kuuma, ettei kauheasti jaksanut puuhailla.

Perjantaina  Maneesijengi piti torstain tokokisa purkamisen grillauksen ja mansikkakakun merkeissä. Sai taas laitettua palikat järjestykseen epäonnistumisen jälkeen.... Ja eikun eteenpäin! Onneksi on helkutin hyvä tukiverkko, joka osaa neutraloida tilanteen tarpeen vaatiessa; rehelliset plussat ja miinukset.

Illalla oltiin sitten Harmin ja Siirin kanssa uimassa/juoksemassa. Siis koirat juoksi mie en... Lauantai aamuna käytiin Mummon kanssa mustikassa. Saatiin jonkin verran. Mukana riekkui myös Rocco, jonka mielestä homma on tylsääääää.... Kukaan ei leiki, eikä edetä normaalilla vauhdilla niin kuin lenkillä.

Iltasella oltiin Essun kanssa jäljellä. Osasipa Lyllerö taas jäljestää niin kuin ennen vanhaan.... Eikä kuuma sää haitannut lainkaan.

Sunnuntaina vietettiin laiska päivä. Roccon kanssa käytiin lenkillä ja harrastamassa vesijuoksua. Muutama tunti siinä vierähti mutta hauskaa oli. Kumpikin meistä kirmaili vedessä. Rocco yritti kesyttää aaltoja haukkumalla niitä . Eivät mokomat totelleet...

Kun tultiin kkotiin niin Rocco oli aika sippi. Lähinnä makoili tuulettimen edessä ja rentoutui... Miulla riitti vielä sen verran puhtia, että kävin tekemässä pyörälenkin. Oli tosin aika kuuma...

Illalla sitten reenailtiin taas tottista. No, menihän se viikonloppu vaikka parit reenit jäi pitämättä/osallistumatta. Jos ei olis ollut niin kuuma, olisi voinut harrastaa vielä vähän enemmänkin... Mutta joku toinen kerta sitte :)