Eilisessä Mätsärissä oli hyvä osanotto. Laittelin järjestykseen isot koirat. Ja niitä oli riittävästi.

Kehäsihteerikköinä miulla oli kaksi nuorta neitokaista, jotka olivat ekaa kertaa asialla. Mutta meillä pelitti hyvin yhteen ja tytöt lupasivat tulla toisenkin kerran sihteeriköiksi.

Mukavinta oli kun yksikään koiran omistaja ei kertonut monenko maan valio koira on... Lienee johtunut siitä, että iso osa koirista oli nuorikoita ja ei vielä edes valio ikäisiä? Ja kerrankin oli kehä, jossa sai juosta kunnolla. Meinaan lääniä riitti....... Olisipa joskus oikeissa missikisoissakin samankokoinen kehä isoille koirille. Tosin sitten tarttis reenailla maratonia varten ettei happi loppuis kesken kehän ;)

Bis kehässä olikin sitten hieman kädenvääntöä kun me kolme suurta tuomaria tietenkin liputimme omien valintojemme puolesta.... Mutta ystävällismielisellä väännöllä saimme kaikkia tyydyttävän lopputuloksen.

Kello olikin sitten puol kymmenen kun olin kotona. Ja aamulla olin lähtenyt ennen seiskaa.... Oli jotakuinkin pitkä päivä mutta hauska!!!!

Kotona koiratroikka otti aikaste riemastuneena "kadonneen" Mamman vastaan. Kauhea kilpailu kuka pääsee lähimmäs... Puolen tunnin hössötyksen jälkeen kuukahdin sänkyyn, eikä Nukkumattia tarvinnut odotella ...  ;)