Satuimme katsomaan vanhempieni kanssa TV:ä ohjelmaa miksi suomalaiset "pelkäävät" venäläisiä. Ohjelmassa esiteltiin Hummeriakin parempi panssariauto, johon isäni totesi ; eikös Rocco ala olla sen verran arvokas, että pitäis tuommoinen auto hankkia? (hankintahinta 180.00-300.000 USD riippuen varustelutasosta) Että eikun autokauppaan niin pysyy arvolasti turvassa : D

Katselin eilen Koirat CD-romppua, hassua, että vieläkin tippa tuli silmään kun näki Rollo vainaan esiintyvän missikisakehässä. Ja Rollokin on ollut jo 3 vuotta tuhkana... Toki naurun kyyneleitä tuli silmään kun katsoi mikä norsunpuolikas sitä kehässä esitti. Vieläkään en ole varsinaisesti missin mitoissa mutta silloin elopaino oli huikea. Ja se myös näkyi.

Käytiin Roccon kanssa Simonkadun kentällä tottistelemassa. Alku oli tahmeaa mutta loppua kohti parani. Minun suurin ongelmani on etten ota hommia edes riittävän tosissani vaan koiran hölmöilyistä hihittelen. Eikä se tosiaan auta asiaa.  Mutta minkäs voit? Pitäisi kai liittyä johonkin ryhtiliikkeeseen tai hankkia perisuomalainen alakulo niin ehkä sitten ei niin helposti naurattais.

Pimpulat jäivät vielä Mummolaan. Saadaan Roccon kanssa huomenna nukkua pitkään.  Huomenna katson mihin asti Rocco jaksaa nukkua... siis tällainen tieteellinen koe.  Tosin saadulla tiedolla ei ole kovin suurta tutkimuksellista arvoa mutta tutkitaan turhempaakin ja ihan apurahan turvin!