Olimme siis hakuharkoissa eilen (mie, Rocco, Tiitu ja Ester). Aloiteltiin kuuden hivakoilla ja oltiin koton iltaysin jälkeen.

Oli taas sellaiset harkat, etta paremmasta väliä; Vallu suoritti BH;n hyväksytysti sunnuntaina ja täytti myös vuosia. Joten metsässä oli shampanjaa ja vaahtokarkkeja. No, oikeasti Pommac:ia ja vaahtokarkkeja, jäätelökakku, tuulihattuja, piparia, kahvia jne. Mikäs sitä on reenaillessa kun eväät on oikeat!

Ester esitti taas Pyramiiti riekuntaa Tiitun iloksi ( voipi olla, että tyttö polo saa verenpainelääkkeet ennen kuin täyttää 12 v, sen verran ärsyttävä Essu oli...) Mutta loppujen lopuksi ukot löytyivät.

Essu ja Tiitu on hyvä pari; Essu halutessaan osaa ja Tiitu kovasti opettelee. Samoin Tiitu antaa vielä Essulle paljon anteeksi törttöilyjä ( eli Essulla sata kertaa hauskempaa Tiitun kanssa kuin miun). Ja se kikatus; kuka muistaa muinoin esitetyn ranskalaisen animaatiosarjan Hattuset, jossa sininen ja punainen animaatiohahmo touhusivat ja tunnusmerkkinä oli hervoton kikatus??!! Mepäs kuullaan samanlaista!

Rocco teki kympin treenin. Joten kyllä tämä tästä! Ehkä siitä vielä tulee oikea hakukoira??!!