Olin wappubileissä Willen luona, vanhaa kaartia paikalla Kaakkolaisten perustamisen ajoilta ja muutama uudempikin yksilö. Olin kokki, autoileva sellainen joten tänä aamuna ei ahdistanut herätä!

Läksimme Roccon kanssa jälkimään metsänsiimekseen. Oli meil yks frendykin mukana, joka muuten on nuoresta iästään huolimatta aika peto jäljellä... Meinaan suoriutui hienosta, vaikka jälki ei ollut helpoimmasta päästä (ei tietty mikään ylikylän jälkikään, mitä hemmetin hyötyä sellaisesta olisi??!!).

Roccokin taas oikein osasi; jos ei sitä penteleen kivirekeä tuntis niin joutuis kyllä eksyksiin hyvinnii helposti... On se sen näköistä touhua! Kyllä se tietää mitä on tekemässä vallan mainiosti MUTTA onhan se hauska tehdä asioita omalla tavallakin, eikö?

Tuli uusi esineilmaisun muoto; metriä ennen esinettä tippa merkkausainetta ja sitten nelijalka ruopaisuhyppy niin, että näyttää kuin karhu olisi ollut mylläämässä sammalikkoa. Ja sitten kepille maahan. Saattaa moinen peltojäljellä aiheuttaa lieviä ilmeitä mutta lohdutukseski voi kerrankin sanoa tuomarille (sitten kun virallisiin FH-kokeisiin päästään), että koira ilmaisee esineet selkeästi ja maahan käyden. Meinaan Roccoloikan näkee kyllä kauempaakin pellon reunalta, jos ei suoraan sitten ihan buffetinkin puolelta... Moista esineilmaisua en ole vielä aiemmin nähnyt. Kait tää pöllö eläin luulee, että kolmoisvoltilla saa korkeammat esinepisteet kuin yksinkertaisella maahanmenolla. Niinhän se on taitoluistelussakin...

Iltapäivällä oltiin ottamassa vähän missikisatreenejä Bastionissa. Meit oli paikalla aika monta ja hiki tuli kun tehtiin susikkomissikisakierroksia. Vetopäällä-vetopois ja asento! Toivottavasti Bastionin näyttelyn kehät ovat perinteiset postimerkin kokoiset muutoin saattaa happiloppua esittäjältä!

Reenien jälkeen mentiin Tervasaareen limonaadille ja nämä sisämaalaiset valittivat kun on niin kylymä, vaikka sää oli mitä mahtavin ja pieni tuulenvire osapuilleen irrotti hiukset päästä.

No, huomenna arki taas painaa päälle ja elämä on tylsää :(